Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Możliwość wyłączenia dropu miniblocków

MOZGAL

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): MOZGAL
- Propozycja dotyczy (tytuł): Możliwość wyłączenia dropu miniblocków
- Opis propozycji: Dodanie możliwości wyłączenia dropu miniblocków, ponieważ podczas kopania wypadają często te blocki, a i tak nie mają prawie żadnej wartości i tylko zaśmiecają ekwipunek, więc uważam, że taka opcja byłaby przydatna.
- Dodatkowe SS'y: brak (chyba nie są potrzebne)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Jak najbardziej na tak.

Może nie leci ich jakoś bardzo dużo, ale sprzedać tego nie idzie (dziś nawet za darmo nikt nie chciał 😛 ), a w dodatku często minibloki wydropione jednego dnia, nie chcą się stackować z tymi z kolejnego, co jeszcze utrudnia ich składowanie.

Jestem na Tak ,

ale dodał bym opcje sprtzedania wszytskich miniblockow pod komenda /sellmb i w tedy sprzedaje wszytskie miniblocki po jakiejs cenie (zalezy od dropu na nie ) 

sygnatura

W dniu 8.11.2020 o 11:37, ZOORtheKID napisał:

Jeśli zostanie zaakceptowana propozycja dot. sprzedawania minibloków to po co?

Jeśli nie to na TAK

🤔 a jak skomentujesz możliwość wyłączenia dropu kamienia, czy węgla? Przecież je też można sprzedać..

Osobiście nie mam ani jednego minibloku i do tej pory nie miałem pojęcia jak je zdobyć, ale skoro jest taka potrzeba, to jestem za dodaniem opcji do /ustawienia. Dodatkowo fajnym pomysłem byłoby stworzenie specjalnych receptur na nowe przedmioty z minibloków, np. nowych skrzynek, czy coś (coś jak cobblexy).

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

Propozycja została zaakceptowana!

W niedalekim czasie zostanie ona wprowadzona!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...