Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

lubie_zgredunia

kamileq27

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: kamileq27
Nick osoby oskarżonej:  lubie_zgredunia
Miejsce wydarzenia: Serwer
Data i godzina wydarzenia:  Dziś koło.19.30
Opis sytuacji: Spokojnie siedzę sobie na endzie,w miedzy czasie jem i afcze,aż widze jak lubie_zgredunia wraz z mak2111 próbują mnie wypchnąć poza linie na endzie,niestety tego nie nagrałem.Postanowiłem afczyć po raz kolejny i ich nagrać.Na filmie widać wszystko.Administracja niestety miała to gdzieś,mówili,że jeżeli nie zginąłem to nie bedzie bana,co dla mnie jest śmieszne,aby ryzykować itki dla nagrania.
Dowody: https://imgur.com/Ir2Av7W

• Superka 1

05.04.21r [*]

222.png

24 minuty temu, pozioma napisał:

Na filmiku widac ze gracz o nicku lubie_zgredunia cie spycha, ale mak2111 juz nie, za przyjeciem.

Spychał mnie wcześniej ale tego nie nagrałem. Drugi raz postanowiłem nagrać i spychał mnie lubie_zgredunia

05.04.21r [*]

222.png

• Admin Forum
Admin Forum

Gracz został przeze mnie zbanowany około 30 minut temu. Napisałam Ci wcześniej na serwerze, że masz poczekać;/ Skargę można odrzucić.

8 minut temu, jipsyy napisał:

Gracz został przeze mnie zbanowany około 30 minut temu. Napisałam Ci wcześniej na serwerze, że masz poczekać;/ Skargę można odrzucić.

Czekałem na odp Zeltraza 20min i potem od ciebie kolejne 10/15min także postanowiłem napisać skargę. 

05.04.21r [*]

222.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...