Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Natychmiastowa blokada na działkach

Kuba123K

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Kuba123K

Propozycja dotyczy (tytuł): natychmiastowa blokada na działkach

Opis propozycji: Witam. Dziś jako ksiądz prowadziłem nabożeństwo o 18:10 na serwerze, były pełne ławki, ludzi dużo i było też trochę trollingu. Za trolling blokowałem. Oczywiście blokowanie działa jak ktoś się poruszy, a nie od razu jak ktoś się znajdzie na działce i propozycja dotyczy zmienienia tego na blokowanie od razu ponieważ ludzie tepali się na  /home i dalej trollowali nie ruszając się z bloku na którym stoją i to bardzo rozpraszało. Myślę że innym w eventach czy w jakichś innych sprawach przyda.
Pozdrawiam

Dodatkowe SS'y: nie...

• Superka 2

powody u @misiaczek
                                                RealCraft:

hh.png.90543ee992948a25825d9f41a215c0b2.png

Jako iż byłem na tej imprezie to się wypowiem, było tam 2 takich osób, które mimo iż były zablokowane na działce za swoje zachowanie, to nadal one były na tej działce. Mało tego, jeden z nich albo oboje ustawili sobie tam /home i się tepali tam co chwilę. Jestem na tak.

• Superka 2

Co do wpisywania /home i /vw oraz stania w bezruchu -  przypomniała mi się pewna zabawna historia, w której to gracze masowo zawalili sprawdzarkę swoją obecnością w niej. Nie ukrywam, podczas gdy reszta członków administracji z tym walczyła i denerwowała się, ja w przeciwieństwie do nich miałem naprawdę bardzo duży ubaw i świrowałem pawiana wraz z graczami ułatwiając im dostęp do sprawdzarki. Poniżej pamiątkowy screen: (dla własnego dobra i reputacji jednej z członkiń zarządu, niestety jestem zmuszony zablurować chat - po oryginalnego ss zapraszam do prywatnego kontaktu.)

1552459125_japierdole.thumb.png.e912fd8811726cb0143b8cf6e5f77758.png

No a więc przechodząc do sedna sprawy - czy zablokowanie czegoś takiego jest słuszne? I tak i nie moi drodzy, w kwestii działek na których i tak mamy możliwość zablokowania podnoszenia itemów nie jest to raczej turboupierdliwe, lecz jeżeli już to na działkach jeszcze zniósłbym te opóźnienie zadowalając tym samym moich przedmówców. Natomiast co do terenu spawnu to nie dotykałbym się tam żadnych regionów itp. żeby nie zabierać nam jednak możliwości uwielbianego przez wszystkich trollingu administracji w różnorakie (często jeszcze nieodkryte) sposoby. 

• Superka 2
  • Haha 2

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

• Opiekun Forum
Opiekun

Na tak powody u @misiaczek

• Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...