Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kupienie anty cheata

mr_bober23

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): ... mr_bober23
Propozycja dotyczy (tytuł): ... kupienia anty cheata na pvp
Opis propozycji: ... byłem moze 30 min temu na pvp i zabił mnie kolega na full odpale czyt. kill aura criticals bhop itp. a gdy czasami ktos uzyje tridentu to wywala za dziwne ruchy troche to niedorzeczne poniewaz jak ludzie maja bic sie lub cos porobic na przodzie pvp z itemami wartymi około pół miliona jak przyjdzie kolega ktory jest na przykładowej sigmie lub innym cheacie w diax secie 4/3 i jednym uderzeniem zadaje ci 4 serca dla mnie to troche śmieszne XD.
Dodatkowe SS'y: ... n i e

Formidable
Tu étais formidable, j'étais fort minable
Nous étions formidables

• Administrator
Admin

Na tak, 7 razy mnie wywaliło za trójząb, a dziś rano widziałem jak kolega jest 7x szybszy ode mnie, a ja byłem na Speed II.

• Superka 1

image.png

• HeadAdmin
HeadAdmin
4 godziny temu, KrychaMieczXD napisał:

Na tak, 7 razy mnie wywaliło za trójząb, a dziś rano widziałem jak kolega jest 7x szybszy ode mnie, a ja byłem na Speed II.

widocznie po ptostu 7x więcej potek wypił.
Ogólnie to na tak.  Chodź wiem, że to nic nie da, bo to inne kryteria anty-cheata, które ludzie proponują. Ale coś z tym flajem z trujzgonu można zmienić IDK how.

• Haha 2

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Temat antyczita był już wielokrotnie poruszany i nic nie wskazuje na to, by miało się coś w tej materii zmienić. No chyba, że ogłosisz zbiórkę pieniędzy na nowego antyczita. 

Jestem na tak.

Jako, że jestem zaawansowanym wojownikiem z 30 letnim doświadczeniem w minecraft PVP to również jestem na tak jak moi przedmówcy 

Edytowane przez Lukaszenko69
  • Haha 1

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...