Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

blackboy

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: blackboy
Nick Administratora, który banował: agatkahihi
Kiedy to się stało?: 28.06.2021 21:11
Opis sytuacji: był event i przeszedłem cały parkour byłem za hrenim i NAGLE był lag i mnie cofneło na początek a że mało było osób obok mnie to nie mogło być od tak jak hreni przeszedł parkour wszyscy gz gz ale jak ja byłem na końcu a było 8 lub 9 osób agatka pisze ze nie przeszedlem a za mna byl inny gracz ktory przeszedl i oni go zaliczyli jako wygranego później napisałem "stfu na was scam" bo sie wkurzylem bo ja bylem wczesniej niz ten gracz 
Screen bana:image.png.60de87b4824fdd3b53bbd2a9c9f98b5e.png

Edytowane przez agatkahihi

edytowane XDD co Agatka edytujesz, dawaj wypowiedz się

Edytowane bo poprawiam rzeczy do których się nie zastosowałeś no i otrzymujesz 5% za offtopic.//agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi
  • Haha 1

No gratulacje droga administracjo za rozwiązanie sprawy w czasie gdy się już dawno skończył ban,
zebym nie dostal ptk to wypowiem sie co do tego, mianowicie bardzo nie milo ze strony agaty bardzo nie milo nie milo oj nie
a tak to neutral

Edytowane przez Kuba123K

powody u @misiaczek
                                                RealCraft:

hh.png.90543ee992948a25825d9f41a215c0b2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...