Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

harubaruu

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: harubaruu
Nick Administratora, który banował: Erange_ na minecraft, na ts'ie nie wiem
Kiedy to się stało?: ban na ts'ie wczoraj, na minecrafcie wczoraj wieczorem/dzisiaj rano?
Opis sytuacji: no gram sobie na luzie, chciałam wejść na ts'a tak o i patrze, że mam bana. Napisałam na /pomoc prosząc o wyjaśnienia, dwóch administratorów skierowało sprawę wyżej. Dzisiaj rano chcąc zalogować się na serwer zobaczyłam, że mam bana na serwerze. Proszę o ub na ts'ie do wyjaśnienia sprawy 🙂
Screen bana: 

z góry sorki, jeśli post jest wstawiony w złej zakładce na forum, ale nie ogarniam go jeszcze

ban mc.png

ban ts.png

Edytowane przez agatkahihi
  • Superka 1

W powodzie bana na TeamSpeaku masz napisane BL, co oznacza BlackListę, czyli największą możliwą karę, którą przewiduje Taryfikator. BlackLista jest wydawana głównie za kopiowanie itemów, plagiat serwera, szkodzenie serwerowi lub jeśli Zarząd Serwera zdecyduje, iż uczyniłeś coś na tyle złego, że powinieneś otrzymać właśnie BlackListę. Jest to rodzaj kary wydawany na Serwerze Minecraft, TeamSpeak, jak i na Forum.

Jeżeli w powodzie bana w Minecrafcie masz napisane ,,Do wyjaśnienia na forum" - powinieneś jak najszybciej napisać wiadomość prywatną do @Erangezanim jeszcze otrzymasz blokadę na forum.

Odwołanie do odrzucenia!

@Kuba123Kplós jeden kóba

Edytowane przez McStasio
  • Like 1
  • Przytulas 1

1111111.png.418803030ddeb9349fc821898ac1eeac.png

hajs.png.987aa270861b9ea88b808423bbf251a2.png

Myślę, że to sprawa do rozwiązania z administracją, ponieważ problem tkwi w tym, że na team speaku pojawiłam się zaledwie raz i nie zrobiłam nic za co mogłabym zostać ukarana. Jeśli chodzi o bana na serwerze to również nie wiem z jakiego powodu gra została mi uniemożliwiona, bo gram od niedawna i stosuję się do zasad regulaminu. Moim zdaniem twoja odpowiedź nic nie wnosi i nie możesz mi pomóc.

ale czaisz, że ja nie mam nic wspólnego z blacklistą i gram tu kilka dni? Nie rozumiem w czym administracja ma problem, mogą po prostu dać ub na ts'ie i wyjaśnimy sobie wszystko jak ludzie 🙂

Edit: Proszę graczy, aby się nie wypowiadali, ponieważ sprawa ich nie dotyczy oraz nie są w stanie w żaden sposób rozwiązać zaistniałej sytuacji. Idźcie nabijać sobie posty gdzieś indziej 🙂

Edytowane przez harubaruu
  • Superka 1
  • Haha 3
  • Wrr 1

• Administrator
Admin
Godzinę temu, harubaruu napisał:

Edit: Proszę graczy, aby się nie wypowiadali, ponieważ sprawa ich nie dotyczy oraz nie są w stanie w żaden sposób rozwiązać zaistniałej sytuacji. Idźcie nabijać sobie posty gdzieś indziej

To właśnie gracze ci pomogą w takiej sprawie (wytłumaczą co masz zrobić +mam prawo do wyrażania swojego zdania pod odwołaniem)

1 godzinę temu, harubaruu napisał:

Myślę, że to sprawa do rozwiązania z administracją, ponieważ problem tkwi w tym, że na team speaku pojawiłam się zaledwie raz i nie zrobiłam nic za co mogłabym zostać ukarana. Jeśli chodzi o bana na serwerze to również nie wiem z jakiego powodu gra została mi uniemożliwiona, bo gram od niedawna i stosuję się do zasad regulaminu. Moim zdaniem twoja odpowiedź nic nie wnosi i nie możesz mi pomóc

No właśnie w tym problem, że wiadomość McStasia dużooo wnosi do tego odwołania i bardzo ci pomógł (wszystko wyjaśnił).

@McStasio ładnie wszystko opisał wyżej, chyba nic nie trzeba dodać więcej. Zrób polecenia które napisał ci kolega i może uda Ci się wyjaśnić tą sprawę.

Do odrzucenia

P.S. Jeśli masz BL na ts3, to jest nie możliwe aby administracja Cię odbanowała na ts3 bo po prostu to jest blokada MAX prawie bez możliwości unbana

P.S. v2 @harubaruu jeśli napisałaś wiadomość prywatną do @Erange, to pozostaje ci tylko czekać na jego odpowiedź

Edytowane przez KrychaMieczXD
// dodałem P.S. v2
  • Superka 1
  • Like 1
  • Przytulas 1

image.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Nie jestem graczem, tylko żapkom, więc mogę się wypowiedzieć. @McStasio @KrychaMieczXD i @Bartek ładnie wszystko wyjaśnili. Nie potrzebujesz ich pomocy, pewnie że nie, oni Cię nie nauczą czytania ze zrozumieniem i empatii. 

Odwołanie do odrzucenia, co nie znaczy że nie do wyjaśnienia.

Pozdrawiam zielono żappka nie gracz

• Superka 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

ok

pozdrawiam

i smacznej kawusi

Połączyłam posty i otrzymujesz 20% za offtopic.//agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi

powody u @misiaczek
                                                RealCraft:

hh.png.90543ee992948a25825d9f41a215c0b2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...