Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kamiloslaw78

Kamiloslaw78
Wiadomość dodana przez Giecio,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku i tagów.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zablokowanego: kamiloslaw78

Nick admina: niestety nie pamiętam ale z tego co wiem to była dziewczyna

Długość bana: 5dni

Kiedy to się stało: dziś o godzinie 11

Opis sytuacji: zostałem okradziony z miecza i pisałem żeby jakiś człowiek mi go oddał i on zzaczoł mnie przeżywać więc go zgłośiłem. 

Ale zapomniałem że pisałem wszystko pod zgłoś dostałem bana bo wymknęło mi się paare nie potrzebnych słuw nie miało to urazić administracji w żadnym stopniu wogule to nie było do administracji

Edytowane przez Giecio

• Opiekun Forum
Opiekun
14 minut temu, Kamiloslaw78 napisał:

Jaki log albo ss co to? 

Logi to jakby taki zapis rozmowy z chatu, znajdują się tam wszystkie wyświetlone wyrazy na chacie, aby je sprawdzić i wysłać skorzystaj z tego PORADNIKA

A ss czyli screenchot, po polsku zrzut ekranu, czyli najprościej mówiąc zdjęcie ekranu, również masz tu PORADNIK

Tak jak exe jestem na razie na neutral, póki nie wstawisz logów lub ss'ów

//znaczy poradnik do ss jest jak wysłać ss, a takie zdjęcia robisz naciskając F2

Edytowane przez thomassom_
  • Like 2
  • Przytulas 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Logi to zapiski wszystkich powiadomień które otrzymałeś podczas gry, poradnik by je znaleźć znajdziesz tutaj -> https://forum.realcraft.pl/topic/1747-minecraft-sprawdzanie-logów-czatu/

A ss to screenshot (zrzut ekranu) który wykonasz przyciskiem f2 i poradnik wstawiania takich zdjęć znajdziesz tutaj -> https://forum.realcraft.pl/topic/2577-wysyłanie-screenshotów/

Najlepiej przy szukaniu dowodów wstaw wiadomość z pomocy/zgłoś za którą dostałeś blokadę 😉 (jestem przekonana, że wiesz którą)

• Superka 6

Po przeanalizowaniu dowodów (udostępnionych mi przez członka Administracji) doszedłem do wniosku, że blokada została nadana poprawnie. Znieważyłeś Administrację na /zglos, używając licznych wulgaryzmów i poniżeń. Odwołanie odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...