Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

_Dangerous_

Empro11

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Empro11
Nick osoby oskarżonej: _Dangerous_
Miejsce wydarzenia: Serwer Realcraft
Data i godzina wydarzenia: 21:25 16.04.2021
Opis sytuacji: Gracz _Dangerous_ wymusza odemnie kilof 6/3/3/1 za 250 k i groźi mi że miałam się z nim wymienić . Tak miałam się wymieniać ale rozmyśliłam się ponieważ 250 k za nowy kilof 6/3/3/1 to mało + dodatkowo gracz kupił 2 magazyny na wojnach za 120 k i jeszcze każe żebym mu to zwróciła a tam były dobre itemy a sam chciał kupić . Dlatego go zgłaszam bo nie uważam żeby groźby i wumyszanie były dozwolone
Dowody: 

2021-04-16_21.24.06.png

2021-04-16_21.25.13.png

2021-04-16_21.26.04.png

2021-04-16_21.29.12.png

2021-04-16_21.32.50.png

2021-04-16_21.34.21.png

• Like 1

Jak dla mnie, do przyjęcia skargi
Event wojny magazynowe to event na którym sami gracze decydują za jaką kwotę dany gracz kupi magazyn.

Widać to że gracz w jakimś sensie "wymusza" kupno kilofa, chociaż mogłeś/aś dać jeszcze jakieś logi/ssy z przed kilku minut co pisaliście
pzdr i smacznej kawusi
to tylko moje zdanie hehe

• Like 1

powody u @misiaczek
                                                RealCraft:

hh.png.90543ee992948a25825d9f41a215c0b2.png

Żal żal i żal 

Takimi postami zaśmiecacie forum i powinny być za to %

Widać że na serwerze była Agatka to czemu tego nie wysłałeś na pomoc? 

Pomimo tego za zaakceptowaniem 

EDIT: @wigry nie wiem za kogo się uważasz, ale dla mnie jesteś śmieszny. Żalisz się czy chwalisz, że mnie upominałeś? (XD) 

Nie przewyższaj się/wymądrzaj, jeśli nie wiesz, że takie coś zostało napisane nie na poważnie XD

Wracając do skargi, mam obowiązek napisania powodu dlaczego jestem za odrzuceniem. Byłem za zaakceptowaniem, więc w regulaminie nie pisze, że muszę podać powód, gdyby było inaczej, dostałbym %. 

Więc chyba nie wyszła ci twoja znajomość regulaminu. 

Nie pozdrawiam 🤠

Edytowane przez kamileq27
  • Haha 3

05.04.21r [*]

222.png

@kamileq27 nie wniosłeś nic swoim postem, nawet nie napisałeś dlaczego jesteś za akceptacją. Już Cię upominałem raz na priv, żebyś pod odwołaniami/skargami nie pisał głupot i niedorzeczności.

obraz.thumb.png.10cd0fa7a462bb3015a529952617f81f.png

Zrozumiałbym to co napisałeś, gdyby w skardze było "gracz przeklina" i SS z wulgaryzmem, bo to się robi przez /zglos, a gracz dostaje upomnienie. Tu masz de facto szantaż + obrazę i umieszczenie tego na forum Twoim zdaniem jest żałosne? Żartujesz chyba...

@Empro11 bardzo dobrze zrobiła umieszczając skargę tutaj. Raz, że dowodów dużo, a dwa - wszyscy mamy możliwość oceny sytuacji. Jak najbardziej za zaakceptowaniem, wszystko widać na SS i do tego jest ładnie opisane.

EDIT:

@kamileq27 po prostu trzeba umieć się zachować - nawet tu na forum. Szkoda nawet tu moich słów, w tym wieku sam powinieneś wiedzieć. To aż kłuje w oczy jak piszesz komuś "żal" tylko dlatego, że nie dał na /zglos. No hello! Po to jest forum i ten dział, żebyś mógł tu napisać skargę. Jeżeli to co piszesz jest żartem to Ci nie wyszło i to tak totalnie.

Po drugie wypada chyba napisać czemu się zgadzasz nawet jeżeli nie ma tego w regulaminie, też chcemy to wiedzieć skoro się udzielasz w temacie 😉

Edytowane przez wigry
  • Superka 1
  • Haha 1

za zaakceptowaniem, powody wyżej

PS @kamileq27, wigry ma racje!!! nie każdy umie się pitolić na /zglos i nie kazdemu sie chce, wiedziales??? 😱😱😱 i te niepotrzebne teksty pod postami tez sa denerwujace, takze polecam przystopować

• Przytulas 1
  • Thinking 1

W dniu 16.04.2021 o 23:52, kamileq27 napisał:

Widać że na serwerze była Agatka to czemu tego nie wysłałeś na pomoc? 

moze agatka była czymś zajęta i ww. osoba nie chciała robic jej dodatkowego spamu linkami do screenów bo jest ich dosć dużo?😯😯😯

• Superka 1
  • Przytulas 1
  • Thinking 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...