Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

GazikBott

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Gazik
Nick Administratora, który banował: blurka_
Długość bana: perm
Kiedy to się stało?: 12.04.2021 pierwsza kara nadana (a było ich 3) ok 12-13 
Opis sytuacji: Drodzy koledzy i koleżanki z bólem piszę te odwołanie, a tak serio to nie jedynie co chce powiedzieć to to, że dla mnie to jest jeden wielki żart.

Nie myliłem się z tym że serwer coraz bardziej śmierdzi i nie chce się na nim grać. Dobra do rzeczy ok. 12-13 przyszła blurka na serwer i od razu była jakaś spina. Powiedziałem żeby się zamknęła odpowiedziała na to, grożąc, że zrobi to samo, ale przymusowo wtedy właśnie blurka się najwidoczniej poczuła nieco. Dostałem muta na 1 dzień i 18h. Siedząc cicho i, nie robiąc nic dalej chat postanowił spamić co nie jest moją winą nikt nikogo nie warnował banował czy mutował. Pamiętam też, że blurka napisała, że jeśli będę coś pisał na pomoc to dostanę 3 razy dłuższą karę smutne, że blurka nie umie liczyć, no bo niestety 3x3 to nie jest nieskończoność :(. A więc napisałem do pomoc, iż mam do tego pełne prawo i nię bedzie jakaś blurka mi grozić. Napisałem dokładnie a zacytuje :

[13:02:08] [Render thread/INFO]: [CHAT] "teraz sie z nimi meczcie pozdrawiam a i zebyscie sie nie obsrali za niepoprawne uzycie /pomoc mam pytanie jak isc na spawn?"

Po tym dostałem bana na 9 dni. W dłuższym czasie dostałem perma, bo pewnie blurka niebyła jeszcze za bardzo ucieszona banem i musiała dołożyć swoje 5 groszy, zakładając pewnie jej plany to posadzić mnie do więzienia za to co napisałem, no bo jak to sprzeciwić się adminowi?////???? Patrząc na sytuacje na to ile mam kar, za prowokację czyli 15 z czego jestem dumny.

Po prostu wątpię, że cały zarząd zadecydował od razu dać perma większość moich kar za prowokację nie jest jakaś szkodliwa tak bardzo mimo ich dużo. Jeśli jest inaczej czekam na odpowiedź zarządu, że to właśnie oni zadecydowali dać mi perma. A i blurka nie wypowiadaj się, bo nie chcę widzieć takiego słowiańskiego demona jak ty na tym forum. Pozdrawiam.

Niżej załączam plik z całymi logsami w tamtym dniu może komuś uda się coś wyłapać. A zapomniałbym dodać blurka jeszcze groził graczowi Quicendoor, że skończy tak samo, śmiejąc się ze mnie, że czeka na moje odwołanie.

jeśli to co jest w logsach lub przynajmniej to co znalazłem jest godne perma który ma podobno przejść na next edycję to ja polecam już szukac adwokata który posadzi mnie do więzienia a później wysłać mnie na syberię

Screen bana: 

2021-04-13 20_07_18-Window.png

2021-04-12-6.log

• Superka 2
  • Thinking 1

dobra zmieniam zdanie ale nadal jestem taki pół na pół. ale w tych karach za takie rzeczy, nie chodzi oto żeby cię poprostu nwm dobić czy cos XD. chodzi oto, żebyś się nauczył żeby tego nie robić. jak napisaleś mialeś już podobne kary. wiec jak dla mnie do odrzucenia sr gazik

ale można też moim zdaniem skrócić kare

pzdr

Edytowane przez exe_maks
  • Thinking 1

Bez_tytuu.png

moim zdaniem długość bana jest przesadzona, aczkolwiek rozumiem Blurke, ponieważ musiałeś mieć już bardzo dużo notek, aby wydała taką karę. nie jestem za odbanowaniem, ale za skróceniem kary do półtora tygodnia, ze względu na te twoje chb 15 banów. aha i z tego co wiem permy z poprzednich edycji przechodzą do kasacji poza "Do wyjaśnienia na ts3" i "szkodzenie serwerowi", więc takie grożenie wg. mnie jest co najmniej niestosowne. Chciałbym się jeszcze tylko zapytać, czemu cheaterzy są karani mniej dotkliwie, za to osoby które czasem powiedzą coś niewygodnego dostają perma? nie wygląda to za dobrze

Edytowane przez Klusek
  • Superka 1
  • Like 1

jestem za skróceniem kary
@michociaak super pieknie wszystko opisal co i jak
i @misiaczek tez super pieknie wszystko opisala
mi tez mozecie ub dac dzieki pa

milego dnia i kawusi

• Superka 3

powody u @misiaczek
                                                RealCraft:

hh.png.90543ee992948a25825d9f41a215c0b2.png

Jestem za skróceniem kary, po prostu perm to za długo jak na prowokację administracji. Jeżeli miałeś już wcześniej bany, lub wyjątkowo zasłużyłeś to 7 dni było by w porządku. Też odpoczniesz i może przemyślisz, że nie ma sensu popełniać tego samego czynu kolejny raz.

• Superka 1

Hej!

Jako iż ban jest ode mnie uznałam, że powinnam się wypowiedzieć. W swoich ostatnich dwóch notatkach miałeś mute oraz bana za prowokację Administracji. Uznałam, że bardziej stosowne będzie nadanie Ci ostrzeżenia w postaci mute, dzięki któremu będziesz mógł przemyśleć swoje zachowanie. Po nadaniu Ci mute poinformowałam Cię, że jeżeli nie zmienisz swojego zachowania to przedłużę Ci karę. Oczywiście musiałeś z kontratakować moją wiadomość, cytuję '"teraz sie z nimi meczcie pozdrawiam a i zebyscie sie nie obsrali za niepoprawne uzycie /pomoc mam pytanie jak isc na spawn?"' część wiadomości 'żebyście się nie obsrali' uznałam jako kolejną prowokację w moją stronę, za co zgodnie z moją obietnicą zdjęłam Ci mute i nadałam bana. Po tym, jak oldmancats zobaczyła ilość Twoich kar za prowokację powiedziała, abym przedłużyła Ci karę z 9 dni na blokadę permanentną, dlatego właśnie taka kara została Ci nadana. Czasem po prostu warto utrzymać język za zębami i wstrzymać się od zbędnych komentarzy, a nazywanie mnie 'słowiańskim demonem' w odwołaniu na pewno Ci nie pomaga. ;))

Odwołanie pozostawiam do oceny krzychowi, ale tak jak wspomniałam wcześniej- miałam pozwolenie od członka zarządu na wydanie takiej a nie innej kary.

• Superka 2
  • Dislike 1
  • Sad 1

image.png

mrozi🥶

Za zaakceptowaniem 

Powody powyżej 

To prawda, że na serwerze nie chce sie grać poprzez bany za NIEWINNOŚĆ 

Pzdr

EDIT:Administracja rozdająca facepalm'y(CRINGE) 

Edytowane przez kamileq27
  • Superka 2
  • Dislike 2

05.04.21r [*]

222.png

Jestem za skróceniem kary do standardowych 7 dni z powodu takie że gracz miał wyznaczoną karę a i tak dostał perma 

Ps: oczywiście te "7dni" już mineły więc UNBAN DLA GAZIKA 

Edytowane przez wizaard_

13.04.2021 :[[       31.05.2021 :((

unknown.png.fad9386ea787ffb024be7aeee2511ee5.pngobraz_2021-04-18_033530.png.a0ed36365d795ad49a82964eaf06c1a8.png

W moim odczuciu, mimo iż gram stosunkowo krótko (dopiero tydzień), to wydaje mi się, że niektórzy moderatorzy/mod-chat'y mają zbyt wygórowane ego. Rozumiem, że w regulaminie jasno pisze, iż prowokowanie lub obrażanie administracji kończy się mutem/banem, jednak dochodzi czasem do zbyt absurdalnych sytuacji, w którym jakaś mała sprzeczka, kończy się banem dla drugiej osoby. Jak najbardziej jestem za zaakceptowaniem, i skrócenie czasu bana do tych 7/9 dni.

Serdecznie pozdrawiam 😛

• Superka 3
  • Like 1

Twoje konto, za "prowokacje/utrudnianie pracy Administracji" było zablokowane co najmniej 11 razy. Nadawanie blokady permanentnej w tym przypadku jest poprawne, jednak ze względu na to, że Administratorka poinformowała Cię o krótszej karzę jestem w stanie Ci ją skrócić, do maksymalnej (według karyfikatora) - 21 dni.

• Like 2
  • Przytulas 1
  • Haha 1
  • Sad 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...