Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

WolvieRQ
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: WolvieRQ

Nick Administratora, który banował: blurka_
Długość bana: 2 dni
Kiedy to się stało?: 13.04.2021 około godziny 17
Opis sytuacji: byłem w kresie i zjadłem owoc refrenusu czy jakoś tak i bana dostałem ( i wgl nwm co to Griefowanie )
Screen bana: ( nwm jak sie screena tu wkleja ale mam sreena )

Edytowane przez Less_Than3

• Opiekun Forum
Opiekun

Griefing to specjalne niszczenie ogólnego stanu mapy, nasz regulamin tego zakazuję --->  image.png.2f69f4f48d2d6d4b2332f777ac686c08.png

A screeny wstawia się na imgura i wysyła link (tu masz poradnik: https://forum.realcraft.pl/topic/2577-wysyłanie-screenshotów/)

Powodem bana zakładam, że był właśnie griefing, bez dowodów potwierdzających Twoją niewinność nic raczej się nie da zrobić i odwołanie jest do odrzucenia.

Jak na razie do odrzucenia, chyba, że dasz dowody na niewinność

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

• Opiekun Forum
Opiekun
1 minutę temu, WolvieRQ napisał:

A jak mam to udowodnić po prostu zjadłem to tepneło mnie jakieś kilka kratek dalej i siup bana dostałem 

Nie wiem czy zjedzenie owocu refrenusu było powodem bana i to w dodatku za grief, jeśli nie masz dowodów to najlepiej jakby @blurka_ opisała całą sytuację, bo ona wydała blokadę

image.png

• Opiekun Forum
Opiekun
Teraz, WolvieRQ napisał:

@exe_maks jak se ustawić skina pod avatarem ? 

Jeśli nie masz premki nie będziesz miał skina pod awatarem tylko steve'a

image.png

Hej!

Byłeś na ogromnej wieży, stworzonej z wszelkiego rodzaju bloków, na której w dodatku była rozlana lawa oraz woda. Na własne oczy widziałam, jak stawiasz na tej wierzy kolejne bloki, za co otrzymałeś blokadę na 2 dni. Takie działania u nas na serwerze są uznawane jako griefowanie mapy, dlatego otrzymałeś blokadę.

//przepraszam najmocniej, teraz zauważyłam, że pomyliłam Cię z inną osobą którą również banowałam za grief. Masz racje, kopałeś endstone w endzie, celowo niszcząc wtedy stan mapy endowej robiąc to tuż przy granicy od spawnu. Robiłeś najróżniejsze dróżki, tunele czy inne tego typu rzeczy, za co otrzymałeś blokadę. Jeżeli chcesz zdobyć jakiś surowiec w endzie odejdź nieco dalej tak, aby nie psuć terenu przy spawnie i nie tworząc tym samym przypadkowych pułapek, w które gracze moga potem wpadać.

Edytowane przez blurka_

image.png

mrozi🥶

Hej!

Byłeś na ogromnej wieży, stworzonej z wszelkiego rodzaju bloków, na której w dodatku była rozlana lawa oraz woda.

Nie byłem na żadnej wieży szedł kopałem diax kilofem 5/3/3 któr był w moim eq i chciałem wykopać troche tego co tam jest tej ziemi w kresie ( idk co to jest ) i byłem tylko na tej ziemi i zjadłem owoc i mnie tepło kilka kratek w przód i potem gdy zjadałem 2 to mnie zbanowałaś o co tu chodzi ? 

@blurka_

Edytowane przez WolvieRQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...