Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dzień administracji

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): eryter22
- Propozycja dotyczy (tytuł): Dzień administracji
- Opis propozycji: W tej propozycji proponuję na serverze wprowadzić dzień administracji. Taki dzień odbywałby się raz w roku, w tym dniu każdy z administratorów musiałby być na serverze. Również wtedy, administracja będzie świętowała swój dzień, a pilnowaniem porządku na chacie, banowaniem innych, robieniem eventów, sprawdzaniem graczy i innymi ważnymi zajęciami zajęliby się gracze. Myślę, że taka forma odpoczynku i wynagrodzenie ich codziennej pracy wszystkim na dobre by wyszło. 
- Dodatkowe SS'y: Brak

• Superka 1
  • Dislike 7
  • Thinking 1

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

na nie, bez sensu

// @Pusheenka lubie adminów, ale wiem, że to nie przejdzie - żaden gracz nie ma prawa wykonywać obowiązków administracji bez przejścia procesu rekrutacji, który upoważnia do nakładania kar/wykonywania niektórych akcji ;v do tego nie sądzę, aby tego dnia KAŻDY administrator wszedł na serwer tylko żeby go spędzić bez wykonywania obowiązków ;/ no i ofc jak gracze będą mieli dostęp do niektórych rzeczy to może dojść do wycieku informacji dostępnych tylko dla Administracji

Edytowane przez Bvcha
  • Superka 2
  • Like 1

DP3Woc2.png

11 minut temu, Bvcha napisał:

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

na nie, bez sensu

xDD ty chyba adminow nie lubisz. Za przyjeciem + jeszcze mozliwosc posiadania mini dzialki dla adminow zeby mieli swoj mini kącik

• Superka 1
  • Dislike 2
  • Haha 1

Komputerek UwU

tenor.gif

Nonsensowna propozycja. My jako Administracja też jesteśmy ludźmi, mamy dużo na głowie w swoim prywatnym życiu i nie ma raczej dnia, w którym dosłownie każda osoba byłaby dostępna i miała możliwość wejścia na serwer. Po drugie, przyjęcie osoby do Administracji, proces awansów na wyższe rangi i nabycie doświadczenia to nie coś, co się dzieje z dnia na dzień. Jest to nie do pomyślenia, żeby oddać obowiązki Administracyjne Graczom, ponieważ wiele z nich (obowiązków) wymaga doświadczenia i dużej wiedzy dot. serwera. Jeżeli chodzi o sam zamysł propozycji, jeden dzień odpoczynku w roku dla Administracji, zaufaj mi, każdy może z nas sobie pozwolić jeden dzień nie wejść na serwer i nie trzeba robić z tego święta.

• Superka 4
  • Przytulas 2

Ogólnonarodowy dzień administratora to ostatni piątek lipca - tego roku wypada to 30 lipca. Wystarczy, że obsłudze podziękujemy, że są z nami i złożymy życzenia. Byłbym ewentualnie za tym, żeby przygotować /kit dzienadmina specjalnie na ten dzień. Jako prezencik otrzymalibyśmy podpisy aktualnych administratorów. Na serwerze aż wrze od wiadomości na chacie typu "XYZ daj mi swój podpis" kiedy wjedzie ktoś o wysokiej randze. Przez taką innowację być może problem się po części rozwiąże z walką o podpisy🙂 Pozdrawiam!

Mod Forum

Jestem na WIELKIE NIE nie ma to w ogóle sensu!

Jakby gracze mieli banować to myśle, że na serwerze zostanie tylko kilkadziesiąt osób! A bany były by za np. (jakiś nick) został permanentnie zablokowany przez (nick gracza, który banował) za zbudowanie ładniejszego domku ode mnie na działce. 

To by dało więcej strat niż korzyści dla administracji.

Pozdrawiam 2115

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...