Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Akowii

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Akowii, Pieczarson20

Nick Administratora, który banował: Kazociak_

Długość bana: Perm

Kiedy to się stało?: 1:26

Opis sytuacji: Grałem na serwerze i śmiałem się z kolegami na vc, że ranga ZG to zgwałcony gracz pisaliśmy o tym na chacie po czym dostałem bana na 30 minut, więc kazałem wbić bratu, żeby napisał to samo, lecz dostałem bana za mk i omijanie systemu blokad (współdzielenie ip jest zrobione).

Screen bana:

perm.png

perm1.png

• Like 1

Jestem na Tak potwierdzam całą zainstniałą akcję iż byłem wtedy na voice chacie razem z Akowii i turlajdropsa 

Chce dodać od siebie, że Kazociak chamsko zachował się pisząc 'Pa' i banuje tutaj nie winnie permamentnie gracza, mimo że zaakceptowaliście na niego skargę

dostaje kolejną.

• Superka 1
  • Dislike 1
  • Haha 1

2 minuty temu, Tede napisał:

a ja jestem na nie, pomijając to niby nieodpowiednie "Pa" złamałeś 39 punkt regulaminu, tworząc multikonto posiadając bana na swoim głównym koncie.

Tworząc mk? napisał wyżej że to konto ma współdzielone ip zatwierdzone na forum i jest to konto brata 

• Dislike 2

a skoro tak to ban jak najbardziej bezsensowny

edit.

nadal jestem na nie, wniosek o wspóldzielenie z tego co piszą inni nie został przyjęty, więc ban nadany jak najbardziej poprawnie

Edytowane przez Tede
nowe fakty
  • Dislike 1
  • Wrr 1

Jestem za odrzuceniem.

Po 1 chciałabym zauważyć, że twoje współdzielenie nie jest zaakceptowanie. Samo napisanie nie wystarczy. 

Po 2 nie wiem co chamskiego widzisz w zwrocie "pa", ani go nie obraził ani nic, więc nie wiem o co ci chodzi, trochę Xd.

Po 3 samo nazywanie "ZG" zgwałconym graczem jest po prostu żałosne, zważywszy, że robiłeś to przed dłuższy czas. 

• Superka 6

sheeesh

Jestem za odrzuceniem. Powody u @Piotrus i @Alicja i nie ma tu co tu dyskutować bo Akowi został ukarany Banem czasowym za pisanie niemiło o ZG oraz inne rzeczy które wypisywał wcześniej po czym wszedł na koncie niby swojego brata twierdząc że wszystko jest okej bo macie ZATWIERDZONE współdzielenie ip co nie jest prawdą bo nikt z administracji tego nie zaakceptował i zostało ono napisane niecałe 3 godziny przed otrzymaniem kary co widać na ss poniżej  

Akowi2.png

• Superka 4

120939505_388695128820850_7762642661662048347_n.png

Lewaki (1).jpg

5 godzin temu, Zeltraz napisał:

Jestem za odrzuceniem. Powody u @Piotrus i @Alicja i nie ma tu co tu dyskutować bo Akowi został ukarany Banem czasowym za pisanie niemiło o ZG oraz inne rzeczy które wypisywał wcześniej po czym wszedł na koncie niby swojego brata twierdząc że wszystko jest okej bo macie ZATWIERDZONE współdzielenie ip co nie jest prawdą bo nikt z administracji tego nie zaakceptował i zostało ono napisane niecałe 3 godziny przed otrzymaniem kary co widać na ss poniżej  

Akowi2.png

Z tego co pamiętam Akowii chyba miał zaakceptowane ale zostało przedawnione ze względu na zmianę nicku (nick: pieczarson)

• Dislike 1

Jestem na TAK, gdyż według mnie za MK jest ban na multika. Akowii przesadził śmiejąc się z graczy "ZG", a także przesadził mówiąc, że Kazociak_ był według niego "chamski". Preferował bym karę 10 dni bana i za każde MK dodatkowe 5 dni. Mam nadzieję, że ktoś zrozumiał, że Akowii popełnił błąd ale nie zasługuje na perma. Chciałem dodać jeszcze, że co do gracza Nowak_Lakieras zasługuje na tego bana co dostał, przepraszam za nieporozumienie. Pozdrawiam!

Edytowane przez Gorssski

Jestem za odrzuceniem, powody poniżej:

• Napisałeś wniosek o współdzielenie 3 godziny wcześniej niż dostałeś samego bana, problem w tym, że wniosek nie jest zaakceptowany przez administrację. Do czasu akceptacji nie możecie razem wchodzić z tego samego IP na serwa. Ban za multikonto jest jak najbardziej w porządku w tej sytuacji.
  • Nazywanie ZG "zgwałconym graczem" pozostawię bez komentarza, bo żeby na to stosownie odpowiedzieć musiałbym naruszyć regulamin forum. W każdym razie bana dostałeś słusznie.
  • Superka 1

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

• Superka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...