Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

/fly Na działkach

Kuba123K

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Kuba123K

- Propozycja dotyczy (tytuł): /fly na działkach
- Opis propozycjiDzień dobry, przychodzę z propozycją możliwości w /p dostep wyłączenia dla niedodanych używania /fly. Często robię eventy nie tylko ja ale i inni gracze parkoury gdzie nie można używać /fly chyba że ktoś pozwoli. Myślę że możliwość zablokowania dostępu do /fly dla niedodanych w /p dostep będzie ułatwiać prowadzenie graczom jak i mi różne eventy parkoury.

pzdr

- Dodatkowe SS'y: nope

powody u @misiaczek
                                                RealCraft:

hh.png.90543ee992948a25825d9f41a215c0b2.png

Z jednej strony to jak najbardziej jestem za ponieważ to ułatwi sprawy każdemu kto taki event robi. Ale z drugiej strony wyobraź sobie że lecisz sobie przez działki i tu nagle na co 2 działce jest fly wyłączony i tak sobie lecisz i spadasz lecisz i spadasz i tak w kółko i byłoby to denerwujące... Także jestem na neutral z przewagą na nie. 

• Like 1

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Miałem pisać podobny post, jestem za ale myśle że też by było spoko blokowanie graczom /sethome na swojej działce. Ale żeby zapobiec tego co @sparkyy pisał, tylko svipy miały by dostęp do blokady /fly na swojej działce żeby przy co drugiej działce sie nie spadywało.

@@Edit

Wsumie jak by sie dało to najlepiej żeby latanie wyłaczało się po kilku sekundach przebywanie na działce. 

Edytowane przez TheCichyP
  • Like 1

• Opiekun Forum
Opiekun

Można by zrobić, że jeśli się włączy gdzieś indziej fly np. na swojej działce i przelatując przez taką działkę gdzie fly jest wyłączone latanie nie będzie wyłączane, ale jeśli na takiej działce wpiszemy /fly to nie będziemy mogli wyłączyć lub włączyć

• Like 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Tak jak thomass napisał, całkowite wyłączanie latania może być uciążliwe dla innych graczy, którzy tak jak ja latają sobie po działkach w ramach rekreacji, jednak zablokowanie użycia komendy /fly na działce, by włączyć/wyłączyć latanie może nie być głupim pomysłem.

• Like 1

Moim zdaniem blokowanie samej komendy /fly nie miałoby sensu, bo nadal ktoś mógłby wejść na fly i latać. Myślę, że lepszym rozwiązaniem byłoby wyłączanie /fly przy wpisywaniu /vw i wtedy możliwość zablokowania włączenia latania na działce.

• Przytulas 1

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Teraz, mordensoldier124 napisał:

Moim zdaniem blokowanie samej komendy /fly nie miałoby sensu, bo nadal ktoś mógłby wejść na fly i latać. Myślę, że lepszym rozwiązaniem byłoby wyłączanie /fly przy wpisywaniu /vw i wtedy możliwość zablokowania włączenia latania na działce.

mrdn ale jak ktos do sklepu idzie i chce sie szybciej dostac to /fly szybciej by bylo

• Dislike 1
  • Wrr 1

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

1 minutę temu, mordensoldier124 napisał:

to wtedy jest opcja włączenia fly, jak ktoś ma sklep to włącza fly na działce i vw normalnie działa

aaa spoko to bym zrobil jak ty czyli za zaakceptowaniem

• Like 1
  • Wrr 1

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...