Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Platworma

Sh4dow
Wiadomość dodana przez bludgeon16,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Otrzymujesz 15% za pisanie wątków w złym dziale.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick: Platworma
Data, w której kara została nadana:21.02.2021
Rodzaj kary, od której się odwołuję: usunięcie działki i itemów z netherite
Opis sytuacji: Byłem oskarżony o xraya i zbanował mnie papaniosQ i usuniąto mi działke i zabrano itemy z netherite z powodu korzystania z xraya. lecz nie kożystałem z niego.

• Haha 1

jeżeli otrzymałeś bana za wyżej wspomniany powód to najwyraźniej jest on uzasadniony, w przypadku cheatowania masz resetowane praktycznie całe konto, więc na następny raz po prostu zapoznaj się z regulaminem i graj fair

@McStasio napisanie swojego zdania w temacie z odwołaniem, odrzuceniem niewiele zmienia, bo i tak ogólną decyzję podejmuje nadający tę karę, a nie graczze - w tym przypadku po prostu nie mają decyzyjności

Edytowane przez zabujcazmieczem
  • Superka 1

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

Wymieniony administrator @papaniosQ nie pomylił się jeżeli dostałeś bana i znalazł on dowody to tak naprawdę odwołanie/wniosek jest do wyrzucenia, a pisanie, że nic się nie miało nie daje 100% pewności. 

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...