Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Bezpieczna wymiana między graczami

Frandek_

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Frandek

Propozycja dotyczy: Bezpieczna wymiana między graczami

Opis propozycji: Witam, przychodzę z propozycją jaka jest w tytule, a miałaby ta wymiana polegać na tym że klikamy shift i ppm na użytkownika z którym chcemy się wymienić, użytkownikowi temu pokazałby się komunikat ,,<nick> chce się z tobą wymienić, kliknij shift i ppm aby zaakceptować" i gdyby zaakceptował to by się wyświetliło okno w którym są 2 inne okna 1 strona to strona użytkownika z którym się wymieniamy a druga to nasza, załóżmy że chcemy się wymienić diament za złoto (oczywiście wcześniej informujemy tego użytkownika przez /msg że chcemy taką wymianę)  no to my dajemy diament do swojego okna a ten użytkownik musi dać złoto jeśli da to na dole na granicy okienek jest wełna zielona z napisem akceptuj wymianę, ale jakby chciał oszukać to klikamy czerwoną wełnę z odrzuć wymianę. Oczywiście nie musi to być wymiana a zwykłe przekazanie czegoś do ekwipunku nie wyrzucając itemka za pomocą Q. Ma to zapobiec ukradnięciu dawanemu itemka komuś przez jakiegoś gracza który przybiegnie i zabierze. (Mam nadzieję że propozycja została dobrze wytłumaczona bo nie wiedziałem do końca jak to obrać w słowa)

SS: -

imageproxy.png

Teraz, zabujcazmieczem napisał:

Jestem za wprowadzeniem. Obecny system wymian przy użyciu komendy /wymiana jest niedopracowany i mało funkcjonalny - przydałoby się coś takiego, co opisałeś w poście.

Nawet nie wiedziałem że /wymiana istnieje ale ok xD

• Haha 1

imageproxy.png

Cytat

Jestem na TAK, powody u @zabujcazmieczem

• Przytulas 1

𝕛𝕖𝕫̇𝕖𝕝𝕚 𝕜𝕥𝕠𝕤́ 𝕞𝕒 𝕕𝕠 𝕔𝕚𝕖𝕓𝕚𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕓𝕝𝕖𝕞, 𝕟𝕚𝕖 𝕫𝕨𝕣𝕒𝕔𝕒𝕛 𝕟𝕒 𝕟𝕚𝕖𝕘𝕠 𝕦𝕨𝕒𝕘𝕚. 𝕡𝕣𝕠𝕤𝕥𝕖

• Opiekun Forum
Opiekun

Jestem na TAK, powody u @zabujcazmieczem

• Przytulas 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

• 2 miesiące później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...