Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Twierdza/Twierdze nether

MajonezPL

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick : MajonezPL
Propozycja dotyczy : Twierdz w netherze 
Opis propozycji:  Przedchwila zostala usunieta twierdza w netherze bo ludzie robili platformy, propozycja dotyczy: Zabezpieczenia twierdz.

Skoro zabronione jest robienie platform administracja co chwila musi tam latac zeby usuwac itd. To dlaczego poprostu przed otwarciem Nie zostana zabezpieczone twierdze cuboidem zeby nie mozna bylo w twierdzach nic niszczyc. Tylko czekac  jak cos sie zrespi itd. Plus jest taki ze wtedy juz zadna platforma nie powstanie 🙂
Dodatkowe SS'y: ...

• Superka 6
  • Like 1

Super, jak najbardziej za zaakceptowaniem.

Moim zdaniem ekipa budowniczych powinna odpowiednio zająć się samą mapą przed otwarciem i wybudowaniem jednej, ogólnodostępnej twierdzy dla wszystkich graczy, ewentualnie przebudowanie jednej z tych, która powstanie. Szkoda, że w tym przypadku cała sytuacja została oparta na odpowiedzialności zbiorowej i przez jedną, czy dwie osoby struktura została wyburzona.

• Superka 1

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

20 minut temu, bakina06 napisał:

Ta tylko nie każdy ma 20koxow przy sobie

to masz problem, a potem placzesz i wyzywasz jak padniesz xD

Otrzymujesz 20% za kłótnie.//bludgeon

Edytowane przez bludgeon16

18 minut temu, _Habla napisał:

to masz problem, a potem placzesz i wyzywasz jak padniesz xD

Bo nie da się nic zrobić bo taki osobnik jak Ty idzie i zabijać wszystkich ja rozumiem że jesteś nie wyzyty

Otrzymujesz 20% za kłótnie.//bludgeon

Edytowane przez bludgeon16
  • Haha 2

Pomysł z wprowadzeniem PvP na terenie twierdz wydaje mi się dobry, ponieważ (jak powiedział ktoś wyżej) znacząco utrudniłoby to zdobywanie magicznych latarni, których chęć zdobycia wiąże się z licznymi platformami w netherze. Jeśli chodzi natomiast o tworzenie cuboidów na terenie twierdzy, to mam co do tego mieszane uczucia. Uniemożliwiłoby to pozyskanie surowców występujących w twierdzy, tj. netherowych cegieł. Mimo wszystko jeśli miałbym wybierać między brakiem twierdzy, a twierdzą z zablokowanym niszczeniem i stawianiem bloków, to wybór jest oczywisty i wybrałbym cuboid. Byleby umożliwić graczom dotarcie do twierdz i wszystko super. 

Edytowane przez mordensoldier124

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

• Opiekun Forum
Opiekun

Też jestem na tak, powody u @ArriveDercii @zabujcazmieczem

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Tak, aczkolwiek do kwestii PvP podchodzę sceptycznie, nie jestem fanem klepy, a raczej spokojnym graczem, który pokopie i pobuduje. A w twierdzy nie tylko poluje się na czaszki, ale też na pałki potrzebne do alchemii. 

Pozdrawiam Kudlatek.

• Superka 1

NtwRnuK.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...