Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Anlexxo

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: niszus11

Nick Administratora, który banował: agatkahihi

Długość bana: 10 dni

Kiedy to się stało?: 21.02.2021 przed godzina 13

Opis sytuacji: odejście od komputera z włączonym klawiszem spowodował aktywację procedury anty afk, z braku obecności nie mogłam skontaktować się na ts3 z administratorem przez co została naliczona dłuższa kara czasowa, proszę o skrócenie kary czasowej, gdyż nie było to spowodowane obecnością cheatów

Screen bana: image.thumb.png.44156811cceff79c54e11eb5792a17cd.png

17 minut temu, Anlexxo napisał:

Skoro chcecie dowodów to wejdziemy na tsa pobierzecie teamviewier i przeszukacie mojego kompa, przeglądarke co chcecie w poszukiwaniu cheatów czy czegokolwiek 

Teraz, to mogłaś sobie usunąć i cheaty, i historię pobierania. Jeśli jest komunikat, żeby nie iść afk bo coś może się stać, to nie idź afk, bo jak widzisz coś może się stać. Jak dla mnie kara jak najbardziej zasłużona, a jedyne co do dogadania, to co najwyżej długość kary. 

• Like 1
  • Haha 1

Tak samo jak w przypadku pierwowzoru odwołania, czyli rzecz jasna Twojego przyjaciela, jestem za odrzuceniem. Sama sytuacja z wykupowaniem sklepu na "bocie" notorycznie się powtarzała, a jeśli w pewien sposób omijacie system antyafk, lub korzystacie z autoklikera, to najzwyczajniej w świecie kwalifikujecie się do bana. @Hangetsu wyżej wspomniał również o stosownym komunikacie, który pojawia się co jakiś czas a propos wychodzenia z serwera w przypadku afczenia.

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Dislike 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...