Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

BunBuni

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: BunBuni
Nick Administratora, który banował: agatkahihi
Długość bana: 10 dni
Kiedy to się stało?: 21.02.2021 przed godzina 13
Opis sytuacji: odejście od komputera z włączonym klawiszem spowodował aktywację procedury anty afk, z braku obecności nie mogłem skontaktować się na ts3 z administratorem przez co została naliczona dłuższa kara czasowa, proszę o jej skrócenie.
Screen bana: image.thumb.png.6f2ea3c3744a68b43dfda851fc34f177.png

Czekam na wypowiedź ze strony @agatkahihi ale moim zdaniem jeżeli włączyło Ci się coś takiego przez klawisz jak procedura anty afk to jest to obejście systemu więc czysto teoretycznie jest to niezgodne z regulaminem.

Aktualnie jestem na Nie

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

takie same bo gramy razem, razem również przeprowadziliśmy rozmowę na ts3 z moderatorem bludgeon16 który przedstawił jak mamy napisac odwołanie

"Notorycznie razem ze swoim kolegą używacie autoklikera na mojej działce."

taka sytuacja wystąpiła jedynie raz jeżeli jest inaczej sam powiedz czy kiedykolwiek spotkałeś się jeszcze z naszej strony ze spamowaniem na twój sklep jeżeli został wykupiony? Wątpię, nie raz u ciebie kupowaliśmy przyznam, ale ty przyznaj czy miałeś spam o próbie kupowania z pustego sklepu

Połączono posty//bludgeon

5 minut temu, BunBuni napisał:

"Notorycznie razem ze swoim kolegą używacie autoklikera na mojej działce."

taka sytuacja wystąpiła jedynie raz jeżeli jest inaczej sam powiedz czy kiedykolwiek spotkałeś się jeszcze z naszej strony ze spamowaniem na twój sklep jeżeli został wykupiony? Wątpię, nie raz u ciebie kupowaliśmy przyznam, ale ty przyznaj czy miałeś spam o próbie kupowania z pustego sklepu

Nie chcę tu spamu robić i niepotrzebnie tematu zasyfiać, jednak sytuacja niejednokrotnie się powtarzała i dwa lub trzy razy dostawałem multum wiadomości na czacie z chestshopa z Waszej winy. Niezmiennie jestem za odrzuceniem, odczekajcie karę i wracajcie do gry.

Edytowane przez zabujcazmieczem
  • Superka 1

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

"taka sytuacja wystąpiła jedynie raz" miałem na myśli spamownie kalwiszem, tak jak podczas naszej rozmowy, nie przyznaje się do żadnych autoklikera ani jakich kolwiek innych modyfikacji 

"Nie chcę tu spamu robić i niepotrzebnie tematu zasyfiać, jednak sytuacja niejednokrotnie się powtarzała i dwa lub trzy razy dostawałem multum wiadomości na czacie z chestshopa z Waszej winy."

jeżeli masz sklep gdzie sprzedajesz 3 lapisu za 1$ i wstawisz kilka staków lapisu do skrzyni to nie dziw się że masz spam na czacie 😉

jednak nie masz spamu z naszej strony że ktoś chce kupić z pustego sklepu

• Dislike 1

36 minut temu, BunBuni napisał:

"taka sytuacja wystąpiła jedynie raz" miałem na myśli spamownie kalwiszem, tak jak podczas naszej rozmowy, nie przyznaje się do żadnych autoklikera ani jakich kolwiek innych modyfikacji 

"Nie chcę tu spamu robić i niepotrzebnie tematu zasyfiać, jednak sytuacja niejednokrotnie się powtarzała i dwa lub trzy razy dostawałem multum wiadomości na czacie z chestshopa z Waszej winy."

jeżeli masz sklep gdzie sprzedajesz 3 lapisu za 1$ i wstawisz kilka staków lapisu do skrzyni to nie dziw się że masz spam na czacie 😉

jednak nie masz spamu z naszej strony że ktoś chce kupić z pustego sklepu

Czuję się zobligowany, by odpowiedzieć - spam jest jak najbardziej z Waszej strony, tym razem nawet specjalnie wróciłem na działkę, żeby spojrzeć kto wykupuje (nietrudno było się domyślić, gdyż kilkanaście minut wcześniej niszus11 pytała się mnie w wiadomości prywatnej gdzie mam działkę). Podkopałem kratkę pod wami, a Wy wciąż staliście nieruchomo, więc odpowiednio zgłosiłem to do administracji oraz zablokowałem Was na działce, coby sytuacja więcej się nie powtarzała.

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...