Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

guuuciu

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego - guuuciu 

Nick administratora który zbanowal - xKitka 

Długość bana - tydzień i 3 albo 2 dni 

Kiedy to sie stalo? - 10.02.2021 okolo godziny 19 

Opis sytuacji - witam podczas gdy byłem sprawdzany przez xKitke na serwerze około godziny 19 w srode 10.02.2021 minecraft na moim laptopie nie dawal kompletnie odpowiedźi a sam ja na serwerze przypuszczam ze stalem w miejscu i nic nie robilem, moj laptop tez kompletnie sie zawiesil, nie  moglem nawet wyjść do pulpitu, wiec wyszedlem od laptopa porobić cos w domu i w momencie gdy po 2 godzinach wrucilem i próbowałem poloczyc sie z serwerem ujzalem owego bana... Mogą to potwierdzic moi znajomi (https://cdn.discordapp.com/attachments/804773589411823636/809165923184934912/IMG_20210210_202612.jpg (ten link powyzej to zdjecie bana)  NO BLAGAM  😢😓 przynajmniej o skrócenie 😭

Edytowane przez guuuciu

Ciężko odwołać się do bana o brak współpracy bez jakichkolwiek dowodów rzeczowych, niestety w tym przypadku do odrzucenia. Byłeś sprawdzany, więc mogłeś pomyśleć o takiej ewentualności i zrobić choćby zdjęcie zawieszonego procesu Minecraft. Musisz przeczekać i wracaj do gry!

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

A mam pytanie czy po tej kaze która na którą nie bylem w stanie odpowiedzieć podczas sprawdzania mnie, bede mial wszystko na serwerze tak samo ja przed banem? , jezeli oczywiscie moje odwolanie zostanie odrzucone

Edytowane przez mordensoldier124

Niestety w przypadku wylogowania się, wykrycia cheatów czy też braku współpracy tracisz wszystko o ile się nie mylę, więc może być niemały problem. Trzymam kciuki, żeby się udało, choć na to jest nikła szansa.

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

6 godzin temu, guuuciu napisał:

Wyglądalo to w idealnie taki sposób, (sytuacja w której sie znalazlem podczas gdy bylem sprawdzany) nie mialem szans nawet zobaczyć czatu bo stal w miejscu (zdjecie z internetu) 

image.thumb.png.180acc7c38ebd79774f2c6738c6fb449.png

@zabujcazmieczem a i ja nawet nie wiedzialem ze jestem sprawdzany bo gdybym rzeczywiscie wiedział ze jestem sprawdzany to bym zrobil zdjecie ale, ja o tym nie mialem pojecia ze ktoś mnie sprawdza, wiec nie robilem zadnych zdjęć 

Połączono posty//mrdn

4 godziny temu, guuuciu napisał:

image.thumb.png.180acc7c38ebd79774f2c6738c6fb449.png

@zabujcazmieczem a i ja nawet nie wiedzialem ze jestem sprawdzany bo gdybym rzeczywiscie wiedział ze jestem sprawdzany to bym zrobil zdjecie ale, ja o tym nie mialem pojecia ze ktoś mnie sprawdza, wiec nie robilem zadnych zdjęć 

Połączono posty//mrdn

Według tego co napisałeś najprościej odebrać to jako wiadomość, że jednak byłeś świadom o sprawdzaniu, ale jeśli nie zdawałeś sprawy to przepraszam. Wciąż jednak nie dostarczyłeś żadnego dowodu, a jak sam wspomniałeś samo zdjęcie jest z internetu. Mimo wszystko niestety nie ma taryf ulgowych i swoją karę pewnie będziesz musiał odczekać do końca bez możliwości otrzymania utraconej gotówki/działki. Jeśli byłeś sprawdzany i otrzymałeś banicję za brak współpracy nie oznacza to wcale, że w przypadku odwołania zostaniesz potraktowany ugodowo. W sytuacji, gdybyś miał jakąkolwiek z zabronionych modyfikacji, mógłbyś ją przez ten czas usunąć, co moim zdaniem automatycznie dyskwalifikuje Cię z uniknięcia kary.

• Dislike 1

Trudno stwierdzić w tej sytuacji cokolwiek ponieważ sama mam taki ekran czasem z brakiem odpowiedzi, program mi sam zamyka grę albo mam laga i mogę pisać coś na czacie ale nie widzę nawet wtedy jak ktoś pisze coś(wtedy nawet nie ma tego w logach) i moje wiadomości też się nie wyświetlają a grać mogę normalnie. Nie wiem czy też ponowne sprawdzenie cokolwiek tu da bo nawet jeżeli admini sprawdzą gracza ponownie to już nawet może nie mieć rzekomych modyfikacji. Neutral. Ponieważ serio ciężko tu cokolwiek wywnioskować co się wydarzyło.

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

• Admin Forum
Admin Forum

Zdecydowałam, że mogę skrócić Ci kare o 4 dni. Obliczyłam swoimi zdolnościami matematycznymi ile to dokładnie będzie:

Bana dostałeś na 10 dni, więc:

10 - 4 = 6 dni

Wynik to 6 dni, ale 2 dni zajęło mi rozpatrzenie Twojego odwołania, więc:

6 - 2 = 4 dni

Odpowiedź: Bana masz jeszcze na 4 dni. 

Odwołanie zamykam. Mam nadzieję, że w przyszłości już się nie wydarzy taka niefajna sytuacja 😁

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można skrócić/zmienić blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...