Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nie masz psychy tu wejść

berkowskyy

Wyróżnione odpowiedzi

No elo, jeśli tu wbiłeś to jesteś przekozakiem i jednak masz dobrą psychę - to dobrze

Skoro tu jesteś to chcę Ci powiedzieć, że na czas nieokreślony nie będę przychodził na ten serwer, forum i ts.

Wiem na pewno, że kiedyś tu wrócę, ale na 100% nie będzie to taki sam powrót jak moje dwa poprzednie xD

Kilka spraw przemyślałem, spojrzałem troszkę na serwer z innej perspektywy i uznałem, że nic tu po mnie ;v 

A ostatnio sprzątając w pokoju (wow, tak, sam z siebie sprzątnąłem pokój) odnalazłem pewien ciekawy wpis ode mnie jak jeszcze byłem Adminem.

I tu z góry chciałem podziękować @Kaelus i @Lamkowaa przede wszystkim za to, że wspieraliście mnie przez mój pobyt w adm. Jest wiele osób, którym jestem winien podziękowania, jednak to właśnie te dwie osóbki od 2017 utrzymywały mnie psychicznie i wspierały tyle, ile mogły. 

Cóż, nie mnie decydować, czy długo byłem w tej adm, ale przynajmniej miałem zamiar zostać na tyle, ile dam radę.

Super było, szkoda, że nie jestem w stanie tego powtórzyć na nowo, z innym podejściem - wiele chciałbym poprawić, a czego nie zrobiłem za mojej kadencji.

Powodzonka dalej, kreujcie serwerek i bądźcie ze sobą szczerzy - bo to jest najważniejsze

Do kiedyś tam 😜

• Superka 7
  • Przytulas 6
  • Sad 1

DP3Woc2.png

• Admin Forum
Admin Forum

Trzymaj się buszka!! Będziemy tęsknić

Ale dlaczego 😞

Coraz więcej osób po prostu odchodzi i im mniej tym wartościowych ludzi zostaje tym mniej mi też się chce grać. 

Mam nadzieję, że wrócisz do nas 😞

Trzymaj się Buszka 😞

Odpoczywaj! I uważaj na siebie:(

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...