Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

misiav

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: misiaczeek
Nick Administratora, który banował: papaniosQ
Długość wyciszenia: 3 tygodnie
Kiedy to się stało?: 31.01.2021
Opis sytuacji: Podczas gry poźnym wieczorem zaczęłam spamić z pewnym użytkownikiem na /msg. Po kilkunastu wiadomościach ja i drugi użytkownik zostaliśmy wyrzuceni z serwera. Gdy wróciliśmy na serwer napisałam kolejne 7 wiadomości do tego samego użytkownika. Następnie po tych wiadomościach ten użytkownik powiedział żebym się uspokoiła i przestała spamić, więc tak też zrobiłam (żeby nie skończyło się to żadną karą). Po tej konwersacji nie napisałam już żadnej spamiącej i prowokującej Adminstrację wiadomości. Aż tu nagle (po kilku minutach) dostałam od Administratora d0mka_ wyciszenie na 2 tygodnie. Od razu po tym poszłam na dyżurkę wyjaśnić zaistniałą sytuacje, ale skończyło się jedynie tak, że papaniosQ wydłużył mi moje wyciszenie do 3 tygodni. Uważam, że za taki czyn nie należy mi się takie długie wyciszenie. 

Pozdrawiam.

Screen bana:

image.png.9b71a9b656a90ebd2f0b5b4b74823202.png

image.png.54f986c2943ac4815d482ba536e6875c.png

Edytowane przez mordensoldier124
  • Superka 5

ts.jpg

I feel train to you

Myślę, że kara była nałożona na tak długo ze względu na twoją historię prowokowania i utrudniania pracy Administracji. Kara jak najbardziej dobrze nałożona i powinna zostać.

• Superka 2
  • Wow 1
  • Wrr 2

sygnowanatura.png

Long may he reign.

12 minut temu, Mnich napisał:

Giecio mimo że jej historia jest bogata w prowokacje Was nie powinniście za to wydłużać kar na 3 tygodnie 

image.png.393e9b778b846e74aa1945ad837fe711.png

jak widać, kara może zostać powielona do maksymalnie 3 tygodni.

Mimo wszystko jestem za skróceniem kary, choć niejednokrotnie zdarzało się, że ów Gracz często miał różne sytuacje z papaniosem ;v

• Superka 2

DP3Woc2.png

Jestem za unmutem. Użytkownikowi na początku nie przeszkadzało, że osoba zmutowana do niego spamiła - gdy już zaczęło to przeszkadzać - misiaczek przestała spamić, więc w czym problem? Administracja nie powinna ingerować w prywatne wiadomości graczy, jeśli sytuacja nie została zgłoszona przez któregoś z użytkowników. Ja rozumiem, że macie już wyrobione zdanie o niektórych graczach, ale czasami po prostu przesadzacie i staracie się zmutować/zbanować kogoś za cokolwiek 😄 

• Superka 3

Spam był ale zostałaś wyrzucona okej. 

Spam później też był ale użytkownik poprosił się abyś przestała i tak zrobiłaś, okey. 

Jak widzę masz bogata historie w te klocki aczkolwiek jeżeli gracz nie zgłosił to według mnie trochę przesada żeby aż na 3 tygodnie dostać muta. Tym bardziej jeżeli grzecznie weszłaś na ts żeby to wyjaśnić i dostałaś w ten sposób bana dłuższego to też trochę przesada. Jestem za tym aby skrócić chociaż ta karę do 2 tygodni. 

Edytowane przez sparkyy
  • Superka 2

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Jak dla mnie, kara nałożona słusznie, ale no na za długi okres czasu.
Ładnie musiałaś podpaść papkowi, że dał maksymalny czas.
Jestem za dużym skróceniem tego, bo jednak 3 tygodnie to dużo, a pracy administracji 7 wiadomościami chyba najbardziej nie utrudniłaś. 😞

• Superka 2

Oczywiście, że za zdjęciem kary i nadaniem upomnienia tak jak jest to przewidziane w taryfikatorze.  Powód bana jest niepoprawny i zakładam, że  został celowo zmieniony, tak aby był on zgodny z taryfikatorem. 7 wiadomości po godzinie 3 w nocy przy około 50 Graczach utrudnia wam prace XD? Przecież macie możliwość wyłączenia /msg, więc jeśli Wam ono przeszkadza w wykonywaniu czynności związanych z serwerem to je wyłączcie.

Zrzut ekranu 2021-01-31 o 12.43.55.png

• Superka 4
  • Dislike 1

• Admin Forum
Admin Forum

Skracam mute do 14 dni. Spokojnej niedzieli życzę i cieplutko pozdrawiam

• Superka 6

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można skrócić/zmienić blokadę!

Miłej gry!

• Superka 6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...