Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowe questy dot. zadań dziennych

zabujcazmieczem

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): zabujcazmieczem
- Propozycja dotyczy (tytuł): jak w temacie, nic chyba nie trzeba dodawać do tego, nie?
- Opis propozycji: myślę, że fajnym urozmaiceniem byłoby dodanie nowych misji za dzienne logowanie. Obecnie wygląda to tak, że po tygodniu /zadania po prostu się resetują i zaczyna się od początku, trochę nuda co? Od startu edycji klepię ciągle te zadania i nic ciekawego z tego nie mam poza tym, że czasem wpadnie jakaś magiczna skrzynka. W głowie zrodził mi się pomysł, że tak jak punkty questów za kopanie diamentów, czy czegokolwiek tam innego można by również dodać coś takiego za wykonywanie owych dziennych misji/logowania się - nie jest to chyba zbyt skomplikowane. Uważam, że w pewien sposób urozmaiciłoby to rozgrywkę na serwerze. Poszczególne etapy misji to choćby 3 dni, 7, 14 - cokolwiek, nawet za niewielką ilość tych punktów. Pozdro 600 kurka bonanza.
- Dodatkowe SS'y: ...

• Superka 3
  • Haha 1

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

1 minutę temu, Hangetsu napisał:

Jestem bardzo za, ale pomysł do małej modyfikacji i/lub doprecyzowania. Najlepiej go wprowadzić na nową edycję, żeby nie wpłynęło to na aktualną ekonomię. 

Oczywiście, że na kolejną edycję. Nie ukrywam, że napisałem to tylko dlatego, że chcę łatwiej zdobywać punkty na główki, pozdrawiam.

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

Pozwolisz że dodam coś od siebie. Nowe misje tak ale ogólnie te zadania dzienne to jakaś lipa. Można zrobić tak że z każdym dniem nagroda będzie większa? Albo takie streaki tygodniowe. NP. zaliczyłeś wszystkie zadania w tym tygodniu i następny masz np. +15% więcej kasy ( ale zadania są też trudniejsze) i możliwość dostania dobrych główek i przedmiotów. Coś takiego myślę.

Jestem zdecydowanie za przyjęciem.

• Superka 1

spacer.png

Ewentualnie można zrobić coś takiego, żeby była dodatkowo co dziennych misji także tygodniowa misja, o wiele trudniejsza. 

Sam pomysł jest dobry, bo te dzienne zadania są dość łatwe - na 10 minut roboty i szybko się nudzą. Można urozmaicić te zadania aby zajmowały troszkę dłużej. 

Jestem na tak.

• Superka 1

"Jeśli oczekujesz, że świat będzie dla Ciebie sprawiedliwy, bo ty jesteś sprawiedliwy, oszukujesz siebie. To dokładnie tak jakbyś oczekiwał, że lew Ciebie nie zje tylko dlatego, że ty jego nie zjadłeś"

• 5 miesięcy później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...