Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

System licytacji

Szymek507

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Szymek507
- Propozycja dotyczy (tytuł): Zmiana systemu licytacji
- Opis propozycji: Proponuję by wprowadzić do systemu licytacji blokadę np. 15 minutową na ponowne wystawienie danego przedmiotu który, się nie sprzedał. System licytacji jest tak zawalony itemami, że przydała by się taka blokada iż "bambiki" którym itemek się nie sprzedał wrzucają go ponownie aż do skutku tym samym zawalając listę.
- Dodatkowe SS'y: brak

• Like 1
  • Haha 1

Sam niejednokrotnie widziałem, że kolejka przedmiotów na licytację jest dość długa, a co za tym idzie czekałem kilkanaście minut aż zakończą się inne aukcje. Niektóre z tych przedmiotów w kolejce, to były kompletnie nikomu nie potrzebne śmieci albo zawyżane po 10-krotnych cenach surowce. Jak nikt tych przedmiotów nie kupił to najczęściej ( bo nie zawsze) były one wystawiane z powrotem na aukcję nierzadko z ceną tą samą co poprzednio. Twoje rozwiązanie mogłoby odciążyć trochę i tak już zatłoczone licytacje. A ci gracze co nie udało im się sprzedać przedmiotów na licytacji, powinni zrobić sobie sklepy na działce albo targ na /warp targ i tam nikomu by nie przeszkadzali. Jestem na tak.

• Like 1

Też zauważyłem, że przedmiotów na licytacji jest sporo i praktycznie powtarzają się od jednego sprzedawcy. Można też wprowadzić limit aukcji dziennej dla każdego gracza, bo wchodząc na grę koło 16-19 czekanie na licytacji przekracza godzinę. 

Jestem na tak.

"Jeśli oczekujesz, że świat będzie dla Ciebie sprawiedliwy, bo ty jesteś sprawiedliwy, oszukujesz siebie. To dokładnie tak jakbyś oczekiwał, że lew Ciebie nie zje tylko dlatego, że ty jego nie zjadłeś"

• 2 miesiące później...
  • Właściciel
Właściciel

Propozycja została zaakceptowana!

W niedalekim czasie zostanie ona wprowadzona!

• Superka 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...