Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Skrzynki zmienione w obsydian na działce po kilku dniach nieobecności

Szymi
Wiadomość dodana przez mordensoldier124,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wzór dodany przez moderatora.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: Szymi
Miejsce występowania błędu: MC
Opis problemu

czekam już 30 min tak jak było pisane i nie widzę sensu na dalszą grę gdy mam zablokowaną jej możliwość wasz plugin słabo działa serio.  

Działka 955

Dodatkowe SS'y: ...
image.thumb.png.43c394d7cbc43ecfa7b0a0cb03fd500d.png

Edytowane przez mordensoldier124
dodano wzór
  • Wrr 1

7 minut temu, Pusheenka napisał:

ile dokładnie nie byleś na serwie ? Nie ma mnie z 2 dni, a w skrzynkach mam sporo cennych rzeczy 😫

podobno po 3 dniach zamieniają się w obsydian, niby jak wrócisz to się naprawia no ale cóż. mnie nie było koło tygodnia 

Miałem tak samo w poprzedniej edycji z redstonem. Nie było mnie kilka dni i też miałem odczekać trochę. Miesiąc później nadal był obsydian zamiast redstone. Także nie jestem pewien czy do końca działa to naprawianie skrzynek.

"Jeśli oczekujesz, że świat będzie dla Ciebie sprawiedliwy, bo ty jesteś sprawiedliwy, oszukujesz siebie. To dokładnie tak jakbyś oczekiwał, że lew Ciebie nie zje tylko dlatego, że ty jego nie zjadłeś"

Graj dalej i nie przejmuj się tą błahostką ! Polecam ci wykopać ten obsydian kilofem, w końcu dostajesz free obsydian, na który byś normalnie musiał sporo zapłacić. Na przyszłość polecam grać codziennie, by takie wydarzenia już ci się nie przytrafiły. Jestem na nie.

• Wrr 1

• Właściciel
Właściciel

Zgłoszenie zostało zaakceptowane!

Skrzynki, przedmioty oraz bloki wróciły na swoje miejsce 😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...