Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowe minibloki

karo.

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): karolajn_

- Propozycja dotyczy (tytuł): Dodanie nowych minibloków

- Opis propozycji: Jak @zabujcazmieczemzasugerował pod propozycją z główkami - fajnie byłoby zobaczyć parę nowych minibloków. Proponuję dodanie np. paru kolorów minibloczków drewnianych lub kilka przedmiotów (mam na myśli piecyk, enchant, beczka czy co tam się tylko da xD) albo więcej bloków do dekoracji? takich jak: jak jabłko, kamera czy strzałeczki, które już możemy używać 😄 

- Dodatkowe SS'y: nie

• Superka 3

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Takie minibloki z pewnością ładnie by się prezentowały na działkach uczestników zbliżającego się konkursu walentynkowego. Ale raczej tak nie będzie, bo zanim to wprowadzą minie 100 lat. Dlatego też, takie minibloki znalazłyby zastosowanie np. na spawnie lub działkach innych graczy. Jestem na tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...