Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dodanie główek z mobków

karo.

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): karolajn_

- Propozycja dotyczy (tytuł): Dodanie kilka kolejnych główek mobów.

- Opis propozycji: Proponuję dodać do gry następujące główki:

a) fantom

b) osiołek

c) ocelot/kot

d) posuch

e) zoglin

Kolejność nieprzypadkowa, moim zdaniem najfajniej by było je zobaczyć (ale jak administracja uzna, że za dużo na raz to można dodać np. pierwsze 2-3 (najciekawsze)).

- Dodatkowe SS'y: zbędne

• Superka 2

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Pomijając mobki warto by również dodać odrobinę więcej minibloków. Mam tu na myśli choćby minibloki odpowiednie do drewna, które się kopie ("blok drewna" wypadający po zniszczeniu zawsze jest drzewem dębowym).

Jak najbardziej na tak, super ozdoba no i oczywiście gratka dla kolekcjonerów.

• Superka 1
  • Like 2

loverofdoritos: “ subiesmakemerallyhard: “ jayo9821: “ cars-food-life: “  That inertia drift though. ” That's a “Scandinavian … | Subaru wrc, Rally  car, Subaru rally

Głowa osiołka już jest, bo na poprzedniej edycji ją miałem. Tak to dobry pomysł. Trzeba przemyśleć jedną rzec , a mianowicie jak te główki zostaną dodane w następnej edycji to będą musiały mieć jakąś szansę wypadania z moba. Jeżeli jest to zwierzę które można rozmnażać (np. kot) to automatycznie mniejsza szansa na wypadnięcie z główki. A jak jest to Fantom który pojawia się rzadko i nie jest hodowlany to powinien być rzadszy i droższy. Jestem jak najbardziej za zaakceptowaniem

spacer.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...