Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Konsola wywala za nic

Wawrzus

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: Wawrzus
Miejsce występowania bugu: Głównie warp s
Opis problemu: Witam, dzisiaj o godzinie 11:44 postanowiłem pójść na warp s i się trochę pobić. Skoczyłem na graczy z moim kolegą Flisuuu. Po dwóch minutach walki odbiegłem od przeciwników aby opędzlować KOX'a. Po przebiegnięciu ledwo 10 kratek wasza kochana Konsola postanowiła, że akurat w tym momencie gdy byłem podczas walki wywali mnie ZA NIC. Nie klikałem wtedy LPM więc nie mogło być to za dużo liczbę CPS ani nic, biegłem tylko do przodu. Nie zrobiłem ss powodu wyrzucanie przez konsole aczkolwiek w logach dostrzegłem niespotykany mi dotychczas komunikat.

Error executing task on Client
java.lang.NullPointerException: null
    at dwm.a(SourceFile:1819) ~[dwm.class:?]
    at pk.a(SourceFile:65) ~[pk.class:?]
    at pk.a(SourceFile:10) ~[pk.class:?]
    at ol.lambda$checkThreadAndEnqueue$0(PacketThreadUtil.java:34) ~[ol.class:?]
    at ol$$Lambda$3382/854474921.run(Unknown Source) ~[?:?]
    at any.c(ThreadTaskExecutor.java:172) [any.class:?]
    at aoc.c(SourceFile:23) [aoc.class:?]
    at any.y(ThreadTaskExecutor.java:134) [any.class:?]
    at any.bk(ThreadTaskExecutor.java:115) [any.class:?]
    at djw.e(SourceFile:990) [djw.class:?]
    at djw.e(SourceFile:656) [djw.class:?]
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:215) [Main.class:?]
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.8.0_51]
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62) ~[?:1.8.0_51]
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43) ~[?:1.8.0_51]
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:497) ~[?:1.8.0_51]
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:159) [launchwrapper-of-2.2.jar:2.2]
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:30) [launchwrapper-of-2.2.jar:2.2]
Environment: authHost='https://authserver.mojang.com', accountsHost='https://api.mojang.com', sessionHost='https://sessionserver.mojang.com', name='PROD'
Unknown custom packed identifier: minecraft:register

O taki właśnie komunikat pojawił mi się w godzinie 11:46 gdy zostałem wyrzucony z serwera. Mam screeny swoich itemków przed walką. Liczę na wywalenie tej konsoli bo bardziej mnie denerwuje niż ten automat. Życzę miłego dnia, pozdrawiam cieplutko.
Dodatkowe SS'y: BRAK

• Superka 2

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

Zgłoszenie zostało zaakceptowane!

Naprawimy to jak najszybciej!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...