Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [ Minecraft ] Nagroda za codzienne logowanie

THE_Niko

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera):  The_Niko

- Propozycja dotyczy (tytuł): Nagroda za codzienne wejście na serwer.

- Opis propozycji: Tak ostatnio myślałem, żeby wprowadzić na serwer, nagrodę za codzienne wejście. Polegało by to na tym, że Każdego dnia, kiedy się logujemy na serwer dostaniemy nagrodę. Np. W pierwszym dniu było by to 10 nasion arbuza, drugiego dnia 1 diax, trzeciego dnia diaxowy kilof, ... , piętnastego dnia 3k dolarów,  ... , trzydziestego dnia głowa moba itd. O nagrodach można, by było jeszcze pomyśleć. Z każdym kolejnym dniem logowania byłyby lepsze nagrody. Ale gdy w jeden dzień się nie zalogujemy, musimy zacząć od początku.

- Dodatkowe SS'y: brak

Również jestem na nie. Każdego dnia można wykonywać zadania dzienne aby dostać taką nagrodę i zazwyczaj wystarczą tylko 2/3 minuty aby wykonać takie zadanie. 

''Memento mori''

spacer.png

🥇 1 Miejsce [Konkurs] Wierszyk o RealCraft

🥈2 Miejsce [II EDYCJA] Turniej spleef!

🥉3 Miejsce [Turniej] PVP

Za duże rozdawnictwo by było, dzienne zadania starczą i są lepsze, bo są losowe itemy a tu z tego co rozumiem każdy by po kolei to samo dostawał. Na nie

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...