Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Betii

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Betii
Propozycja dotyczy (tytuł): j.w
Opis propozycji:  A więc proponuję by organizować co tydzień w wybrany przez administrację dzień tygodnia zorganizować tzw. "Happy Hour", polegałaby na wyłączeniu pvp na mapie surowcowej na 1 godzinkę by każdy kto normalnie nie chodzi na surowcową w obawie o to, że zostanie zabity mógł na spokojnie po eksplorować mapę i ewentualnie coś z niej pozyskać 🙂.  Tym bardziej, że edycja jest "świeża" bardzo szybko znika drewno z tartaku a na surowcowej zabiją każdego nawet zwykłego "Kowalskiego" 🙂. Pozdrawiam wybrańców (ciebie nie eryter).
Dodatkowe SS'y:  --

• Superka 3
  • Przytulas 1
  • Sad 1

Mi się pomysł podoba, ogólnie osobiście wolałem, jak pvp było wyłączone na warp s. Myślę jednak, że takie Happy Hour starczy, by móc choć trochę pobiegać bez strachu na mapie surowcowej. Podsumowując, jestem za 😄

• Przytulas 1

image.png.3f5d1de474634001cd316ceae9969597.pngimage.png.b679400407ec575db95fe27382500b28.png

Drewno możesz znaleźć na /warp tartak, a jak chcesz iść na /warp s to musisz liczyć się z tym, że jak pójdziesz nieuzbrojona to dedniesz. Nie zapominaj też o komendzie /randomtp, która tepnie cię w losowe kordy na mapie surowcowej. Jestem na nie.

• Dislike 9

1 godzinę temu, eryter22 napisał:

Drewno możesz znaleźć na /warp tartak, a jak chcesz iść na /warp s to musisz liczyć się z tym, że jak pójdziesz nieuzbrojona to dedniesz. Nie zapominaj też o komendzie /randomtp, która tepnie cię w losowe kordy na mapie surowcowej. Jestem na nie.

Drewno proszę ja ciebie znika teraz w nie mniej jak w 3 minuty 🙂
Sama nazwa mapy mówi, że to surowcowa a nie pvp 😉

/randomtp może i pomaga, ale równie dobrze może tepnąć kilka kratek od spawnu 😉

Dlatego powstała ta propozycja by każdy BEZ OBAWY, ŻE UMRZE mógł cokolwiek zwiedzić i wykopać coś z surowcowej 🙂
Godzinka raz w tygodniu to nic z porównaniu z tym, że zawsze ktoś kampi na surowcowej by zabić nowych graczy 😉

Także panu niszczycielowi dziecięcych uśmiechów i marzeń już dziękujemy 😉

• Superka 1
  • Haha 2

Po przeczytaniu twojej propozycji postanowiłem obliczyć krótkie działanie matematyczne, potwierdzającą moją tezę... otóż działanie było prawidłowe więc postanawiam odpowiedzieć, że jestem na tak.

• Przytulas 1
  • Thinking 1

AgileBlackandwhiteCentipede-size_restricted.gif.fe4b99641187e79d5327e23f0c009e7d.gif ZIZDS

Skorzystalabym chetnie z takiego happy hour, jestem na tak

• Przytulas 2

aaaa.png.f013658eba7f61a407afad422603ff35.png

Albo alternatywą byłby crafting wejściówki free zone, która daje Ci możliwość 1 bezpiecznej godziny bez pvp (na tobie? xD) 🤔 Użycie raz na tydzień wiadomo. Bo nie każdemu może pasować dzień i godzina wybrana przez administrację, a to by było dla wszyskich dobre, bo użyliby kiedy by pasowało. 

Choć zastanawiam się czy to nie byłoby bardziej skomplikowane... No nie wiem, ale taka luźna propozycja mi przyszła do głowy (nie uważam że lepsza.)

w każdym razie na tak

Edytowane przez karolajn_
  • Przytulas 2

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

1 godzinę temu, karolajn_ napisał:

Albo alternatywą byłby crafting wejściówki free zone, która daje Ci możliwość 1 bezpiecznej godziny bez pvp (na tobie? xD) 🤔 Użycie raz na tydzień wiadomo. Bo nie każdemu może pasować dzień i godzina wybrana przez administrację, a to by było dla wszyskich dobre, bo użyliby kiedy by pasowało. 

Choć zastanawiam się czy to nie byłoby bardziej skomplikowane... No nie wiem, ale taka luźna propozycja mi przyszła do głowy (nie uważam że lepsza.)

w każdym razie na tak

To w sumie też jest dobra propozycja 😄

• Przytulas 1

6 godzin temu, karolajn_ napisał:

w każdym razie na tak

ooo ciekawy pomysl! tylko koniecznie osoba uzywajaca tego nie powinna miec tez mozliwosci uderzania innych graczy XD

• Like 1

aaaa.png.f013658eba7f61a407afad422603ff35.png

Godzinę temu, W00NGGI napisał:

ooo ciekawy pomysl! tylko koniecznie osoba uzywajaca tego nie powinna miec tez mozliwosci uderzania innych graczy XD

zgadza się woo! ♥

• Superka 2

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...