Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zawieranie znajomości na serwerze

karo.

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): karolajn_
- Propozycja dotyczy (tytuł): Lepsza widoczność zaproszeń i akceptacji do znajomych na serwerze.

- Opis propozycji: Jak na załączonych obrazkach widać wiadomości na czacie są słabiej widoczne przez ich kolor. Może być tak, że ktoś nawet nie zauważy zaproszenia 😕

Nie mówię tu o zapraszaniu byle kogo i jak najwięcej, tylko nawet znajomi mogą przeoczyć. Fajnie byłoby jakby kolorki zostały zmienione na bardziej widoczne 🙂 I te gdy kogoś zapraszam i te gdy ktoś zaakceptuje zaproszenie i wyświetla się informacja o znajomości. W natłoku widomości łatwo można to przeoczyć.
- Dodatkowe SS'y: tak

f.PNG.4bc369913257a395dcb98189d4027ae8.PNGff.PNG.4b94f9d29eab7f188a909c36612237a3.PNG

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Czemu nie, z perspektywy osoby która jest zapraszana wiadomość jest w szarym kolorze i można ją pomylić np. z komunikatem o odkurzaczu itemow, więc i ten komunikat bym przekolorowal na inny

Godzinę temu, eryter22 napisał:

Taka prośba powinna wyświetlać się na pół ekranu aby była widoczna przez gracza, gdyż łatwo ją przeoczyć. Powiadomienie dźwiękowe tez by tu się przydało. 

może jeszcze komunikat pogrubiony na czerwono na chacie u każdej dziewczyny, która otrzyma od Ciebie zaproszenie? ;v

osobiście jestem za tym barem u góry i komunikatem na ekranie.

• Superka 4
  • Haha 6

DP3Woc2.png

jestem za, nie raz juz przeoczylam zaproszenia do znajomych bo niestety sa malo widoczne. podoba mi sie propozycja pokazana przez mario ^^

• Superka 1

aaaa.png.f013658eba7f61a407afad422603ff35.png

Na pewno jestem przeciw lomunikatom na ekranie, Bo strasznie utrudniaja grę, a szczególnie te ustawione na farewell-title... Kolorki wiadomości natomiast można zmienić na coś bardziej widocznegoo, ale bez przesady też xD

W mojej opinii jak już zapraszamy kogos do znajomych I ta osoba tego nie zauważy, to serio nic złego się nie stanie, jeśli powiemy hej przystojniaku przegapiles moje zaproszenie do znaj.... 

• Superka 1

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Jestem na TAK. Nie lubie, gdy na ekranie wyświetlają się powiadomienia i jest to dla mnie denerwujące zapewne jak i dla innych graczy.  Dobrym pomysłem byłoby poprawienie widoczności komunikatu np. pogrubienie tej wiadomości i kolor czerwony 

Edytowane przez PanMajster_
  • Superka 1
  • Haha 1

• Właściciel
Właściciel

Propozycja została zaakceptowana!

W niedalekim czasie zostanie ona wprowadzona!

• Superka 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...