Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft]Aktualizacja /warp głowy

Bevik

Wyróżnione odpowiedzi

Nick z serwera: Bevik

Propozycja dotyczy: Ogarnięcia /warp głowy

Opis: W tym momencie /warp głowy jest mocno nieaktualne. Brakuje niektórych głów które da się zdobyć (np. osioł, lama), wypadałoby je dodać. W dodatku przydałaby się informacja które głowy mogą wypaść z mobów, a które wypadają np. tylko z questów/eventów itd. Bo np. głowy pająka jaskiniowego nie da się teraz wydropić (z tego co zrozumiałem, ale zdania w administracji były podzielone).

Ułatwiłoby to życie wszystkim którzy zbierają głowy. To tyle, nie ma co się rozpisywać 🙂

SS'y niepotrzebne.

@agatkahihi

Cytat

Głowy lamy i osła niestety nie da się zdobyć, ponieważ oba te zwierzaki zostały zablokowane i nie ma możliwości teraz do posiadania ich

tzn. zablokowane jest "posiadanie" ich na działkach, czy całkowicie drop ich głów? Czy obie rzeczy? Jako nagroda za punkty też nie dropią?

4 godziny temu, agatkahihi napisał:

nie mam pojęcia, niby pająki jaskiniowe respią się tylko ze spawnerów, a moby z nich nie dropią główek ale nigdy nie byłam tego w 100% pewna.

Co do pająków jestem pewien, że nie dropią, spędziłem parę dobrych godzin sprawdzając to. Za to jestem na 90% pewien że ze spawnerowego zombiaka wypadła mi głowa (no chyba że akurat ten zrespił się koło spawnera "naturalnie" 😛 )

4 godziny temu, agatkahihi napisał:

Oraz nie wiem czy jest więcej główek których nie da się wydropić.

Dlatego przydałaby się taka informacja, bo skąd gracz ma wiedzieć, że któryś mob akurat nie dropi, moderatorzy często nie wiedzą. Ogólnie na serwerze jest trochę problem z informowaniem graczy o takich małych zmianach, nie ma gdzie takich informacji sprawdzić/potwierdzić.

• Przytulas 1

Faktycznie fajnym pomysłem byłoby zmodernizowanie /warp głowy. Proponowałbym napisać obok każdej z głów w jaki sposób możemy ją zdobyć (tj. zabójstwo moba, magiczna skrzynka, quest). 

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Dodam tylko tak od siebie iż głowa tułacza jest zbugowana, a tak to podpisuje sie pod Bevikiem. PS: Agatkahihi lama jak i osioł dalej występu na warp s, ba nawet ostatnio  udało mi się zdobyć  taką głowe

• Superka 1
  • Wow 1

image.png.6f8559d2576f656affa05e8e67300cc6.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...