Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Adamix44

Bariax
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: ... Bariax
Nick osoby oskarżonej: ... Adamix44
Miejsce wydarzenia: ... SerwerMC
Data i godzina wydarzenia: ... 7.12.2020 - ~15:50
Opis sytuacji: ... Witam, chciałem zgłosić gracza za oszustwo podczas handlu, oferował 600k za beacona - mówię dobra cena, ale później sytuacja się trochę zmieniła - możliwe, że to moja wina, bo jestem zbyt ufny do ludzi. Zaczął podwyższać cenę, aż końcowo nie mogłem już więcej dać, bo dokładnie wiem jak to koło się zapętliło. Nie oczekuje jakoś zbytnio zwrotu pieniędzy - oczekuje bardziej na sprawiedliwość. No cóż oceńcie sami...
Dowody: ... Poniżej logi 

Zrzut ekranu (6).png

Zrzut ekranu (8).png

Zrzut ekranu (9).png

Zrzut ekranu (10).png

Zrzut ekranu (11).png

"Jeśli oczekujesz, że świat będzie dla Ciebie sprawiedliwy, bo ty jesteś sprawiedliwy, oszukujesz siebie. To dokładnie tak jakbyś oczekiwał, że lew Ciebie nie zje tylko dlatego, że ty jego nie zjadłeś"

Wyczyszczenie stanu konta, ekwipunku oraz działki byłoby odpowiednie do popełnionego czynu, nauczyłby się chłopaczek życia, które dałoby mu w kość. Karma wraca. Za zaakceptowaniem

• Superka 1

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Jestem jak najbardziej za zaakceptowaniem skargi! Powinieneś otrzymać Beacon od razu po wpłaceniu kwoty, jaką ten gracz sam ustalił reklamując się na chacie. A to, że zmienił warunki transakcji już po fakcie,  zasługuje na karę, ponieważ jest to po prostu oszustwo.

2020-10-23_05_51_51.png.d56fc8d44015b317e09de56d9b2d0412.png

Mod Forum

Jestem za zaakceptowaniem miałem podobną sytuację lecz nie pieniądze mi skradziono lecz becon ale niestety raczej dostane perm bana za mój nieprzemyślany wybryk. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...