Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dodatkowe rzeczy na warp s badz odziellny warp do pvp

xkupix
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): xkupix
- Propozycja dotyczy (tytuł): drzewkara beczki jakies do pvp
- Opis propozycji: zrobice drzewkare i beczki jakies na warp s bądz innym prosze gra bedzie przyjemniejsza wtedy
- Dodatkowe SS'y: nie mam

Edytowane przez xkupix
  • Sad 1

Ciężko zrozumieć o co Ci chodzi, ale spróbuję.

Jeśli "Drzewkara" to miejsce do kopania drzew, to jest już warp las, gdzie można kopać drewno do woli.

Co do oddzielnej strefy na pvp (domyślam się, że warp s miałoby mieć wyłączone pvp), to byłoby to krzywdzące dla graczy, którzy lubią walkę. Sam jestem totalnie pacyfistycznym graczem, nie zabijam i unikam zostania zabitym 😛 I mi na pewno wygodniej by się grało bez pvp na surowcowej, ale jak wspomniałem jest wielu graczy, którzy to lubią i byłoby to nie fair wobec nich.

Na nie, zarówno ze względu na pomysł jak i sposób jego prezentacji.

• Superka 1

3 minuty temu, Bevik napisał:

Ciężko zrozumieć o co Ci chodzi, ale spróbuję.

Jeśli "Drzewkara" to miejsce do kopania drzew, to jest już warp las, gdzie można kopać drewno do woli.

Masz internet w domu wuja gugyl? albo Safari?

Edytowane przez Ntqe

sygnatura

10 minut temu, Ntqe napisał:

Masz internet w domu wuja gugyl? albo Safari?

Aż wpisałem i sprawdziłem.  Ta rzecz jest tak popularna że praktycznie nie ma wyników wyszukiwania, całe trzy filmy mają ją w tytule. Także przyznaję, że powinienem od razu wiedzieć o co chodzi, zwłaszcza w temacie napisanym tak rzeczowo i wyjaśniającym co przydałoby się zmienić, a co wprowadzić. 

A tak serio, facet zrobił tyle błędów w tych paru zdaniach, że mógł mieć na myśli cokolwiek.

Co do drzewkarki, to jestem na nie. Uważam, że nie będzie ona dobrze wyglądać na spawnie mapy surowcowej. Rozumiem i wiem, że urozmaiciłoby to trochę walkę na serwerze, jednak nie jest to serwer skupiający się na pvp. Natomiast jeżeli chodzi o wprowadzenie kilku dodatkowych beczek, pułapek - nie widzę w tym żadnego problemu.

2020-10-23_05_51_51.png.d56fc8d44015b317e09de56d9b2d0412.png

Do wszystkich: Drzewkarka to nie jest miejsce do kopania drewna XDDDD Dla wyjaśnienia to takie schody w górę  z których można spychać innych knockbackiem.

Beczki też by się przydały ale lepiej gdyby były duże ponieważ więcej graczy by w nich siedziało i najlepiej gdyby było ich kilka.

Propozycja na TAK

Ps: Jeśli nie wiecie co to drzewkarka lub beczka to nie wypowiadajcie się w sprawach związanych z PVP XDD.

• Superka 1
  • Sad 1

Chyba pierwszy raz to piszę, ale nie jestem ani za, ani przeciw. Osobiście nie przepadam za takimi rozwiązaniami, są strasznie irytujące i brzydko wyglądają na mapie. Jednak dla niektórych, głównie fanatyków PVP, byłoby to świetnym rozwiązaniem. Zależy to też oczywiście od wykonania, żeby jakoś to wyglądało.

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...