Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Pisanie na działkach

BeareQ

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): mr_lodomir
- Propozycja dotyczy (tytuł): Pisania na działce 
- Opis propozycji: Dzień dobry, chciałbym się podzielić moją propozycją na temat Pisania na działce. Otóż osoby na serwerze robią mini-eventy/ mini-gry no i się zastanawiałem czy nie lepiej bedzie stworzyć np. /działka chat (opis) lub coś pododbnego wszystko po to by uniknąć spamu na przykład gdy ktoś organizuje simon mówi. Kiedyś byłem na innym serwerze i za pomocą komendy /title (opis) pojawiał się ogromny napis z maksymalną liczbą do 30 liter ale można było wpisywać te komendy jedynie na swoich działkach. Proszę o szczere wypowiedzi...
- Dodatkowe SS'y2020-12-04_10_25_20.png.9a88f7efbd88b3356a6a7f77bd2be9b8.png

Wg administracji [Chat globalny i prywatny jest wystarczającym sposobem do komunikowania się, w innych przypadkach zapraszamy na naszego TeamSpeak3 - jest on łatwiejszy w komunikacji pomiędzy Graczami].

Osobiście się z tym nie zgadzam i od dłuższego czasu uważam, że jakiś system party bardzo przydałby się na serwerze, zwłaszcza przy rosnącej popularności eventów organizowanych przez graczy (i nie tylko).

System w którym można stworzyć czasowo, do czasu jego rozwiązania lub wyjścia z serwera lidera, party z którym można łatwo pisać, przy pomocy komendy np. /t Wiadomość

Możliwości /msg są mocno ograniczone, a spam na globalnym nigdy nie jest dobrą rzeczą.

Propozycja najprawdopodobniej zostanie odrzucona, ale byłoby miło gdyby administracja zastanowiła się nad dodaniem czegoś takiego lub chociaż podała rzeczowe argumenty przeciw 😛 Które nie opierają się na "Ja bym z tego nie korzystał, więc jest to niepotrzebne"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...