Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Nowe kity

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): eryter22
- Propozycja dotyczy (tytuł): Nowe kity
- Opis propozycji: Jako, iż zbliżają się święta to wpadłem na pomysł, aby na serverze w Wigilię był dostępny /kit wigilia, w tym kicie mogłaby być sadzonka świerku jakoś ładnie nazwana lub opłatek.  Drugi kit, który by się przydał na serverze to kit sylwester, w którym byłyby fajerwerki i butelka wody. Jako iż na halloween nie było takiego kitu, więc proponuję te kity dodać do gry. 
- Dodatkowe SS'y: Brak

W dniu 5.12.2020 o 12:50, Alcatraz96_ napisał:

Można by to wprowadzić ale najlepiej by było jednorazowe i dostępne np. tylko w wigilię.

Nie sądzę, żeby w Wigilie byłoby dużo osób. Wiele osób spędza ten czas nie przed komputerem a jednak z rodziną, więc to byłoby trochę niesprawiedliwe, że osoby, które chcą spędzić czas z bliskimi mają mniejsze szanse na rarytasy w grze. Ewentualnie można dać jednorazowo, ale jednak dzień albo kilka dni przed wigilią.

Ale jestem na TAK. 

Edytowane przez Bariax

"Jeśli oczekujesz, że świat będzie dla Ciebie sprawiedliwy, bo ty jesteś sprawiedliwy, oszukujesz siebie. To dokładnie tak jakbyś oczekiwał, że lew Ciebie nie zje tylko dlatego, że ty jego nie zjadłeś"

Jestem za i oczywiście dołączam się do tego aby to wprowadzić dzień lub 2 dni przed ze względu na to że nie wszyscy będą grać w wigilię czy sylwestra ponieważ jeżdżą do rodziny, spędzają czas z rodziną i wtedy już nie ma czasu na granie w minecrafta.

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

przeuroczy pomysł, jestem na tak!

aaaa.png.f013658eba7f61a407afad422603ff35.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...