Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kosziasz

oloo_
Wiadomość dodana przez Giecio,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Mod Forum

20201203_095604.thumb.jpg.4ad3a7f1a72e3336374582b4ecc73c57.jpg

Gracz o nicku kosziasz wczoraj ukradł mi becon a dziś zniszczył diałkę i ukradł mi moje wszystkie itemy mój nick to olo2115. Było to na serwerze Mc O godzinie 14:53.

kosziasz zapytał się na czacie "czy ma ktoś kopanie na beconie" ja mu odpisałem na msg że ja mam kopanie na beconie. Z początku wszystko było ok dał mi kase i poszedł kopać na 30 minut. gdy zostały mu 3 minuty wpisał mojego vip warpa i za moimi plecami wszedł do mojego domku. jak zobaczyłem że go niema szybko wpisałem /fly i podleciałem do domku gdy już wyszedłem z kopalni usłyszałem dzwięk wyłanczającego się becona i potem zniknął pisałem do niego na /msg i nic nie odpisywał. Dziś rano około 8:47 wszedłem na serwer i poszedłem do mojego domku. Okazało się że w moim domku niema zupełnie nic! tylko ściany i jeden crafting

rozwalił mi też całą podstawę becona z żelaza i obrabował wszystkie skrzynki mój domek to już ruina! Napisałem do niego na msg "GDZIE MÓJ BECON" wielkimi literami on mi odpisał że go sprzedał do SpRzedka a całą kace wydał na itemy a sam stracił te itemy na pvp i niewiem jak mam dołączyć screeny bo pisze z komputera a zdjęcia mam na telefonie. Inny vip którego nicku nie pamiętam napisał mi że sprzedek i kosziasz działają razem i go też nie dawno okradli. Mam nadzieję że otrzymam znów mój becon i itemy na które zbierałem 70 godzin! Pozdrawiam olo2115 jak uda mi się dołączyć dowody z telefonu to będzie fajnie. Miłego dnia administracjo. Na szczęście udało się dołączyć pliki to wszystko co mam jak to nie wystarczająco to możecie się to sami zapytać. 

Edytowane przez olo2115
Przez przypadek nacisnąłem enter

Mod Forum
44 minuty temu, kleszczuś napisał:

To po co go dodawałeś do swojej działki? Większość osób robi kopanie na beaconie na działce obok. Poza tym brak screenów i logów

Za odrzuceniem

Przecież dałem screena

Mod Forum

dzięki za pomoc mam nadzieję że administracja zaakceptuje poje zgłoszenie i odzyskam mój becon

Mod Forum
Godzinę temu, NotForYouLovin napisał:

Rozumiem że bez zgody właściciela czyli PWWP? ZA odrzuceniem powody up

co to powody up?

@olo2115 Podane powyżej.

Jestem za ukaraniem, ale z drugiej strony gracze muszą nauczyć się, żeby nie dodawać nieznajomych/ludzi którym nie ufają do działek. Codziennie komuś ktoś coś niszczy na działce, okrada z rzeczy na działce, oszukuje przy handlu, a temu wszystkiemu naprawdę łatwo przeciwdziałać. Dlatego zastanowiłbym się, jeśli skarga zostanie zaakceptowana, czy powinieneś odzyskać itemy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...