Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Autografy / Podpisy

BeareQ

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): mr_lodomir
Propozycja dotyczy (tytuł): Nadawania nazwy przedmiotom 
Opis propozycji: Witam Serdecznie, przychodzę do was z propozycją dodania autografów / podpisów dzięki którym trzymane w ręku item będzie nazwany za pomocą komendy /autograf [nazwa] lub /podpis [nazwa]. Dodanie do tej komendy kolorów również moim zdaniem byłoby dobrym pomysłem np. &dCześć . Patrząc z perspektywy osób które zakupiły ViPa lub SVIPa było by to niezbyt fair więc Po zakupienia minimum VIPa użytkownicy serwera mogą odblokować dostep do autografów / podpisów albo w /questy i gdy się wejdzie w nagrody to tam można będzie to odblokować. Myślę że ten dodatek naprawdę się dobrze przyjmie na przykład dzięki niemu będzie można oceniać dzialki itp.2036572039_Zrzutekranu(39).thumb.png.60831cb20f880506581e5d4cd25f30e9.png
Dodatkowe SS'y

Edytowane przez mr_lodomir
  • Superka 2

Powiem szczerze, że sam miałem podobny pomysł 😄 Plusem tego rozwiązania jest fakt, że po podpisaniu przedmiotu mamy pewność, że ten przedmiot faktycznie został podpisany przez konkretnego gracza, a nie został podrobiony. Jestem na tak - o ile implementacja takiego mechanizmu nie będzie problemem.

• Superka 1

image.png.3f5d1de474634001cd316ceae9969597.pngimage.png.b679400407ec575db95fe27382500b28.png

O ile nie będzie bardziej naglących rzeczy do wprowadzenia (a w tym momencie raczej są 😛), to można by to dodać. W rozgrywce prawie nic nie zmienia, ale "ściany z podpisami" staną się ciekawsze i bardziej wiarygodne. Na Tak 🙂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...