Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Informacja o Vipkop i bliźniacza strefa do kopania drewna

Bevik
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Tytuł wątku zmieniony przez Moderatora

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Bevik
- Propozycja dotyczy (tytuł): Dodanie informacji o istnieniu vipkop oraz dodanie strefy do kopania drewna
- Opis propozycji: Połączyłem dwie propozycje w jedno, bo są powiązane, a zatwierdzenie pierwszej nie powinno podlegać dyskusji 😛 Dosłownie nigdzie nie byłem w stanie znaleźć informacji, że istnieje vipkop, ani w liście warpów, ani na infovip, ani w sklepie. Gdzieś taka informacja powinna być (chyba że ja jestem ślepy).

Co do drugiej sprawy, skoro jest strefa do kopania stone, to wg przydałaby się też strefa do kopania drewna. Wiem, że kopalnia cieszy się większą popularnością i jest tam wiele osób, ale nawet na drewnie przy 300-400 graczach można czasem dostać szału (większość stref jest wykopywana w ok 10min + przeszkadzający i podbierający itemy gracze). Nie wiem jak reszta graczy i vipów, ale ja na każde 15min kopania kamienia, muszę poświęcić 30 min na naprawę narzędzi na drwalu, to po pierwsze- Więcej czasu traci się na drewnie. Po drugie, to wydaje mi się, że po pewnym czasie (tak było ze mną) gracze przestają korzystać z kopalni na rzecz stoniarek i później kopania na beaconie. Za to dla drewna nie ma alternatyw (dla kopalni jest ich sporo), sadzenie drzew nie ma sensu, więc proszszsz zgódźcie się i dodajcie taką strefę 🙂 
- Dodatkowe SS'y: ...

btw. Już od dłuższego czasu myślałem co można by zrobić, żeby praca drwala była bardziej znośna, więc jak dzisiaj dowiedziałem się o vipkopie, to musiałem to zaproponować 😛 Ze wszystkich rozwiązań to wydaje mi się najrozsądniejszą opcją.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...