Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Znikanie zwierząt

_Raccoon_
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie  tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

nick: SzopSracz_

Miejsce: Działka

Opis: Kupiłem na targu jedną krowę i zostawiłem ją na działce, trochę później ta krowa zniknęła. Niżej są screenshoty.

https://imgur.com/BdIVDB7

https://imgur.com/K76Q9fW

Temat do zamknięcia gdyż moim kolegom pokazuję tą krowę i se zresetowałem mc i już mam.

Edytowane przez _Raccoon_
  • Haha 2

Teraz, eryter22 napisał:

Lewy górny róg pisze XRay Active, jestem za zbanowaniem tego czitera. A co do krowy to sam ją mogłeś zabić lub ktoś inny, ale to już nie będzie miało znaczenia bo cala działka będzie usunięta. 

co do tego xray to go mam bo z nim gram na serwerze anarchicznym na tej samej wersji więc mam włączonego, ale co niby mi tutaj da xray skoro są kopalnie?

• Haha 1

Co do zwrócenia zwierząt to niestety jestem na nie. Na screenie zrobionym, gdy krowa była nie ma daty, która jest wymagana. 

Odnośnie x-raya to niestety sam się wkopałeś, na serwerze zabronione jest nawet posiadanie na komputerze niedozwolonych modyfikacji. Obecnie x-raya można używać w netherze do szukania netherytu. Powinieneś zostać za to ukarany. 

Edytowane przez D4rkness_

Teraz, D4rkness_ napisał:

Co do zwrócenia zwierząt to niestety jestem na nie. Na screenie zrobionym, gdy krowa była nie ma daty, która jest wymagana. 

Odnośnie x-raya to niestety sam się wkopałeś, na serwerze zabronione jest nawet posiadanie na komputerze niedozwolonych modyfikacji. Obecnie x-raya można używać w netherze do szukania netherytu. Powinieneś zostać za to ukarany. 

a jeśli usunę tego xraya i jakiś dowód wyślę  a co do tych zwierząt to już napisałem że zamknięty temat gdyż to po prostu u mnie krowy nie pokazywało ale zrestartowałem mc i już jest ok.

9 minut temu, _Raccoon_ napisał:

a jeśli usunę tego xraya i jakiś dowód wyślę

Według mnie nie było by to sprawiedliwe względem innym graczy którzy zostali zbanowani za posiadanie x-raya w TXT czy Modach, ale to już zależy od zarządu co z tym zrobią. 

Edit

@_Raccoon_, ale tak jak wspomniałem byłoby to niesprawiedliwe w stosunku do innych graczy. 

Edytowane przez D4rkness_

Teraz, D4rkness_ napisał:

Według mnie nie było by to sprawiedliwe względem innym graczy którzy zostali zbanowani za posiadanie x-raya w TXT czy Modach, ale to już zależy od zarządu co z tym zrobią. 

Skoro można kopać z xrayem tylko netherite  To cały netherite który mam kupiłem i żadnego nie wykopałem więc nie dużo by mi dał ten XRay. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...