Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Wyszukiwarka przedmiotów na targu.

Rafalek99PL
Wiadomość dodana przez berkowskyy,

Witaj!

Podczas tworzenia wątku, zapomniałeś dodać tag w nazwie przed nazwą propozycji!

Wzór tytułu wątku: [Minecraft/Forum/TS] Nazwa propozycji

Pamiętaj, by następnym razem użyć wzoru, inaczej narazisz się na procenty!

Tytuł wątku zmieniony przez Moderatora

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera):

Rafalek99PL

Propozycja dotyczy (tytuł)

Propozycja dotyczy dodania wyszukiwarki przedmiotów na /targ. 

Opis propozycji:

Czasem szukanie dokładnego przedmiotu może zajmować kilkanaście minut w zależności od ilości wystawionych sklepików, ponieważ oczywiście trzeba sprawdzić, czy ktoś nie ma taniej i czy nie przepłacamy, a i żeby choćby sprawdzić średnią cenę rynkową.Ile gracze zaoszczędziliby czasu(o ile jest możliwe zrobienie czegoś takiego).

Dodatkowe SS'y:

Brak.

Edytowane przez Bvcha

Z tego co mi się przypomina taka propozycja kiedyś już była i wydaje mi się, że została zaakceptowana, lecz jeszcze nie została wprowadzona. Jeśli się mylę to oczywiście jestem za zaakceptowaniem takiej propozycji. 

36 minut temu, D4rkness_ napisał:

Z tego co mi się przypomina taka propozycja kiedyś już była i wydaje mi się, że została zaakceptowana, lecz jeszcze nie została wprowadzona. Jeśli się mylę to oczywiście jestem za zaakceptowaniem takiej propozycji. 

Jestem nowym graczem i patrzyłem tutaj za taką propozycją, żeby nie robić niepotrzebnie nowego tematu,lecz takowej nie znalazłem.

Za każdym razem jak jestem na targu marzę sobie, żeby to dodano 😛 Poza wygodą przy kupowaniu, umożliwiłoby to śledzenie cen przedmiotów, ekonomia stałaby się bardziej przejrzysta i gracze rzadziej zadawaliby pytania typu "Ile warte jest xxx", a przynajmniej można by przekierować ich na targ. 

W 100% na tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...