Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Powtarzające się zdanie

Betii

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: Betii
Miejsce występowania bugu: Serwer RC
Opis problemu: Estetyczny problem, 2 razy powtarzające się zdanie, aż czerwoność na chacie razi w oczy. Uważam, że "Małych zwierzątek jeszcze nie dorosłych nie można łapać do jajek!" wystarczyło 1 raz wstawić. I może przy okazji zmieńcie to zdanie bo aż boli to nie nie
Dodatkowe SS'y:  ↓↓↓↓

2020-11-08_18_40_16.png.1f1225b856d86ad75a8c2fd194497dae.png

10 godzin temu, D4rkness_ napisał:

Kolor czerwony jest wyraźnie widoczny więc nie trzeba drugiej tej samej wiadomości, jestem oczywiście za zmianą tego. 

Do koloru nic nie mam, niech se będzie i nawet rażący w oczy, chodzi o powtarzające się zdanie i jego brzmienie 😇

1 minutę temu, Betii napisał:

Do koloru nic nie mam, niech se będzie i nawet rażący w oczy, chodzi o powtarzające się zdanie i jego brzmienie 😇

O tym też napisałem, że jest to wystarczająco widoczne, aby nie musiało się powtarzać.  Brzmienie zdania nie jest takie złe, ale można by je zmienić.

Moim zdaniem jest tak dlatego, żeby podkreślić ważność tej informacji, gdyż jakby ona raz się pojawiła mogłaby być przez większość osób zignorowana. Powinno to zdanie być tak z trzy razy dla większej możliwości, że je ktoś zobaczy.  Jestem na nie.

• 2 tygodnie później...

Faktycznie, pewnie ktoś przez pomyłkę wpisał to 2 razy, jest to jak najbardziej do poprawy - zarówno ilość jak i samo zdanie. Wystarczy samo "Małych zwierzątek nie można łapać do jajek" każdy będzie wiedział o co chodzi, a zdanie nie będzie już tak bardzo razić w oczy 😉 

Edytowane przez Lukaszenko69

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

• Właściciel
Właściciel

Zgłoszenie zostało zaakceptowane!

Naprawimy to jak najszybciej!

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...