Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Niedziałające kowadła mimo odblokowanego dostępu

W00NGGI

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: W00NGGI
Miejsce występowania bugu: wszystkie działki
Opis problemu: Wczoraj w nocy zauważyłam, że gracze odwiedzający moją działkę nie mogą skorzystać z kowadła mimo iż dostęp do niego jest odblokowany. Stawiałam kowadła kilkukrotnie w różnych miejscach, jednak błąd wciąż występuje. Z początku myślałam, że to chwilowy bug tylko na mojej działce, ale na działkach innych osób z odblokowanym dostępem do kowadeł również nie idzie z nich skorzystać i wyskakuje komunikat "Uwaga! Ta czynność jest zablokowana". W nocy zgłaszałam już ten błąd administracji online, ale w razie czego chciałam umieścić informację o tym również na forum.
Dodatkowe SS'y: 

bTI1o86.png

aaaa.png.f013658eba7f61a407afad422603ff35.png

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

Zgłoszenie zostało zaakceptowane!

Naprawimy to jak najszybciej!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...