Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Informacja o współdzieleniu IP

s9arkyy

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Andmol
- Propozycja dotyczy (tytuł): Pojawienia się dodatkowej informacji o dodaniu współdzielenia IP
- Opis propozycji: Pojawiają się co jakiś czas na chacie informacje, że jeżeli współdzielimy IP to trzeba to zgłosić. Ale czy to wystarcza? Moją propozycją jest dodanie dodatkowej informacji o przymusie zgłoszenia współdzielenia IP. Pojawiała by się w momencie gdy gracz się zarejestruje, mogłaby być też zawarta w książce dla początkujących.
- Dodatkowe SS'y: Brak

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Siemka!

Myślę że ta propozycja jest dość sensowna, a wprowadzenie jej mogłoby zapobiec wielu późniejszym problemom. 

Z przyjemnością stwierdzam, że jestem na TAK!

Pozrawiam!

HelpMeToo 🙂 

❤️ Helpka ❤️ 

Z tego co pamiętam była poruszana już tego kwestia, by przy rejestracji 2 konta z takim samym IP pojawiał się komunikat  o zgłoszeniu współdzielenia. 

Oczywiście, że na tak

DP3Woc2.png

• Właściciel
Właściciel

Propozycja została zaakceptowana!

W niedalekim czasie zostanie ona wprowadzona!

• Superka 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...