Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Opcja ulepszania całej auto farmy jednym kliknięciem

Wilexxxxx

Wyróżnione odpowiedzi

-Twój nick (z serwera): Wilexxxxx

- Propozycja dotyczy (tytuł): Opcja ulepszania całej auto farmy jednym kliknięciem 

- Opis propozycji: Siemka chciałbym zaproponować ulepszenie auto farmy jednym kliknięciem. Każdy ma pewnie dość ciągłego wychodzenia z auto farmy. Dlatego można było by wprowadzić ulepszenie całej farmy jednym kliknięciem, albo całej szybkości farmy jednym kliknięciem lub poziomu farmy.

- Dodatkowe SS'y: Brak

Ja myślę, że taka opcja nie jest potrzebna, bo może ktoś potrzebuje JEDEN plon a nie od razu wszystkie, ale rzeczywiście, jak się chce od razu ulepszyć farmę, to jestem skłonny być na TAK. Oczywiście, taka opcja musi być oddzielna a nie zamieniona, gdyż jak wspomniałem wcześniej, nie każdy chce mieć od razu marchewki. @eryter22 gdyby była taka opcja za 1kk, to by nikt z niej nie korzystał. Ja myślę, że dobrze by było, gdyby to szybkie ulepszenie kosztowało tyle, ile kosztują wszystkie ulepszenia np. do szybkości + 5k, ewentualnie 10k

Podoba mi się ta opcja, bo jak sama kupowałam farmę to od razu kupowałam w niej wszystko na max, szybkość i poziom. 

No i to było dużo klikania, także taki przycisk fajny. Za zaakceptowaniem.

image.png

Jestem za zaakceptowaniem propozycji, jak się ulepsza farmę, to jeszcze na dodatek się buguje i ulepszenie jej poziomu na maksymalny, czasem zajmuje naprawdę dużo czasu. Dzięki temu, ulepszanie farmy było by wygodniejsze.

Pozdrawiam

21 godzin temu, Tadzio_ napisał:

Jestem za zaakceptowaniem propozycji, jak się ulepsza farmę, to jeszcze na dodatek się buguje i ulepszenie jej poziomu na maksymalny, czasem zajmuje naprawdę dużo czasu. Dzięki temu, ulepszanie farmy było by wygodniejsze.

Pozdrawiam

Zgadzam  się z moim poprzednikiem i również jestem za zaakceptowaniem. Myślę, że będzie to bardzo wygodne dla wielu osób jak i dodatkowe ułatwienie.

• Właściciel
Właściciel

Propozycja została zaakceptowana!

W niedalekim czasie zostanie ona wprowadzona!

• Superka 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...