Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ShirakamiFubukiP

Kris_XD2017
Gość

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Kris_XD2017 i marekXD
Nick osoby oskarżonej: ShirakamiFubukiP

Mejsce wydarzenia: serwer minecraft
Data i godzina wydarzenia: 24 9 2020 około 16:45
Opis sytuacji: Ja i mój kolega marekXD wpadliśmy na pomysł zatrudnienia pracownika który będzie zbierał kakao. gdy shirakami się zgłosił na ochotnika dodaliśmy go do działki najpierw markaXD a potem mojej i gdy zebrałą kakao i odłożyłą je do skrzyni chcieliśmy by sie przeteleportowała na moją działkę (Kris_Xd2017) i gdy nie odpisywała wróciliśmy się na działkę marka i skrzynia z cennymi itemami była pusta (został tylko redstone)

Zagineło około 3 staków diaksów, 2 staków emeraldów, 4 koksów , 10 złotych jabłek, 4 stacki żelaza (niektóre w blokach) i 3 staki złota
Dowody:  jako dowody przesyłam rozmowę by oddała wszystko a ona chciała jeszcze pieniądze (jestem biedny i chciałem tylko trochę odzyskać)  https://imgur.com/a/W1l2AwT

Edytowane przez Kris_XD2017

Dodaje sie na własną odpowiedzialność ale jeżeli ktoś kradnie i ma się na to dowody to wtedy normalnie za to odpowiada. Chciałbym aby takie zachowania były tępione i z tej racji dla gracza który ukradł należy się solidna kara. Jestem za Zaakceptowaniem skargi.

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...