Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dźwięk wiadomości prywatnej

oldi

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: PanNiwy

Miejsce występowania bugu: Serwer MC

Opis Problemu: Hej. W poprzedniej edycji przy każdej przychodzącej wiadomości prywatnej towarzyszył jej dźwięk (zdobytego doświadczenia o ile się nie mylę) w tej tego nie ma. Trochę mi tego brakuje bo nie raz już ominąłem czyjąś wiadomość. Czy dźwięk został celowo usunięty czy to bug? Jeżeli była by szansa, proszę o jego przywrócenie. 

Dodatkowe SS'y: brak

• Superka 2
  • Like 1

baner_realcraft.png.1bfa23dd56e9813174159e7ae8042c26.png

Z tego co ja wiem dźwięk wiadomości jest tylko wtedy, gdy aktualnie nie masz włączonego okna minecraft. Wiele razy sprawdzając forum, odpowiadając różnych wątkach otrzymywałem takie powiadomienie głosowe jak napisał do mnie ktoś z pytaniem na /msg. Jeśli natomiast się mylę to oczywiście jestem za zaakceptowaniem tego i szybkim naprawieniem bo jest to bardzo przydatna rzecz na serwerze. 

Jestem za zaakceptowaniem. Mam ten sam problem od jakiegoś czasu. Bez znaczenia, czy okno Minecraft jest otwarte czy nie, przy prywatnych wiadomościach od niektórych graczy mam dźwięk, a od niektórych dźwięk się nie pojawia. Zazwyczaj nie mam dźwięku wiadomości gdy pisze do mnie osoba, z którą dużo piszę prywatnych wiadomości, a gdy pisze do mnie ktoś po raz pierwszy lub pisze do mnie bardzo rzadko, to ten dźwięk się pojawia.

Edytowane przez Matthanor
  • Like 1

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

Zgłoszenie zostało zaakceptowane!

Naprawimy to jak najszybciej!

• Superka 5
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...