Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [MineCraft] PaySign

Ntqe

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): ... NiceTryEveryone
- Propozycja dotyczy (tytuł): PaySign Na serwerze
- Opis propozycji: Dodanie plugin PaySign który umożliwia płacenie za uruchomienie mechanizmu
- Dodatkowe SS'y:  Nie mam ale Na kwadratowej masakrze mają taki plugin wystarczy wklepac w 2 zakładce

Wytłumaczenie tego<- klik

sygnatura

Jest to na pewno ciekawa propozycja, lecz wydaje mi się, że przez to na serwerze mogłyby się zwiększyć lagi, ponieważ gracze robili by skomplikowane mechanizmy do różnych wymyślonych przez nich "gier" na swojej działce. Na razie jestem na nautral z lekką przewagą na nie

• 1 miesiąc później...
  • 3 tygodnie później...
W dniu 20.10.2020 o 23:32, eryter22 napisał:

Może jeszcze płacenie za możliwość wbicia na server? Bez sensu. A mechanizmy z redstone są i mają się dobrze i nie widzę powodu czegokolwiek w tym zmieniać. 

wyjaśnij mi w ktorym momencie wspominalem o serwerze? . . . Chodzi o robienie kasyna bez udzialu graza online

sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...