Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Wyzerowane questy

d0mka_

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: d0mka_
Miejsce występowania bugu: Serwer
Opis problemu:  

Witajcie,

Dzisiaj od razu po wejściu na serwer (około godziny 13:30) kontynuowałam rozkopywanie podziemia mojej działki. Po chwili zauważyłam, że dostaję na czacie informację od questów, np. że wykopałam już 20 szmaragdów, 4 złota itp. Dziwne, ponieważ takie questy wykonuje się na samym początku rozgrywki na serwerze, a ja gram przecież od samego początku i takie questy już dawno zrobiłam. Sprawdziłam, co się dzieje u mnie pod komendą /questy i okazuje się, że zostały one dosłownie wyzerowane tak, jakbym była nowym graczem. Co dziwne, to moje dotychczas zdobyte punkty questowe pozostały. Dodatkowo - nowo zdobyte punkty dodają się do tych, które miałam przed tym problemem.

Dodatkowe SS'y: ...

powiadomienie.png

punkty.png

questy.png

Edytowane przez d0mka_

2020-10-23_05_51_51.png.d56fc8d44015b317e09de56d9b2d0412.png

Nie jest to bug [chyba] sam mało kopie jednak jak kopie to pisze tak samo że tam dostałes tyle punktów qustowych za to czy za tam to wiec nie wiem co powiedzieć narazie netrual @d0mka_ już wiem to jestem na Tak.

Edytowane przez TheWarrior_DK
  • Superka 1

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

@TheWarrior_DK musiałeś troszkę nie zrozumieć. Ja wcale nie kopię mało. Poza tym też nie chodzi o questy typowo kopalniane - chodzi o wszystkie questy.  Gram na tej edycji bardzo aktywnie od samego początku i questów miałam wykonanych znaczną ilość a teraz mam wszystko od zera. 😕

2020-10-23_05_51_51.png.d56fc8d44015b317e09de56d9b2d0412.png

Bug zostaje przekazany właścicielowi serwera, jeśli zostanie to naprawione to zostaniesz o tym poinformowana na chwile obecną temat zamykam i zgłaszam wyżej.

• Superka 2

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

• 4 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

Zgłoszenie zostało zaakceptowane!

Naprawimy to jak najszybciej!

• Superka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...