Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kris_XD2017

Kris_XD2017

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Kris_XD2017
Nick Administratora, który banował: TheRevQ
Długość bana: 2 dni
Kiedy to się stało? : 31.07.2020 ok 14 30
Opis sytuacji: Byłem na mapie surowcowej i trollowałem graczy  wędką ( ok 2 graczy) nikt prze ze mnie nie zginął a udało mi się zepchnąć tylko jedną osobę ( chyba Vipa) 
Screen bana: https://drive.google.com/file/d/17bzirCD-VuEZcENpYSd_nfM7YhP5EF8X/view?usp=sharing ( nie wiem jak inaczej) 

proszę o skrócenie lub całkowite wycofanie bana.

Używanie/spychanie graczy za linię na /warp s jest zakazane, to że nikt nie ucierpiał to nie jest wymówka od bana, na nie.

powody u @misiaczek
                                                RealCraft:

hh.png.90543ee992948a25825d9f41a215c0b2.png

,,Nikt przeze mnie nie zginął'' jak słyszę takie coś przy wyjawianiu sytuacji to aż mnie korci aby kogoś strzelić. Wyżej up i za odrzuceniem

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Oczywiście jestem za odrzuceniem.

Spychanie wędką na /warp s jest surowo zakazane, wytłumaczenie, że nikt przez ciebie nie zginął nie ma żadnego znaczenia. Tym razem nikt nie zginął, następny raz już mógł zginąć. Ban nauczy cię, że tak nie wolno robić. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...