Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Niewidka na /warp s

Kosierski

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Kosierek
- Propozycja dotyczy (tytuł): Mikstur na Niewidzialność na /warp s
- Opis propozycji: Witam wszystkich czytających tą propozycję. Chciałbym zaproponować dodanie na mapie surowcowej

zakazu używania Mikstur na Niewidzialność, ponieważ to kogoś może doprowadzić do szału. Za każdym razem, kiedy schodziłem

za czerwoną linię widziałem niewidzialnego gracza, który tak jakby "bawił się ze mną", chociaż głównie zabijał tych w skórzanych zbrojach.

Każdy gracz oprócz tych którzy używają niewidek potwierdzi, że to powinno być zakazane. 
- Dodatkowe SS'yNie potrzeba.

• Haha 1

Problemem nie są niewidki, wędki i inne "oszustwa" . Problemem jest brak miejsca do PVP. Aktualnie, jak wszyscy z resztą widzą, nie ma szans na uczciwe PVP, wszyscy stoją przy wejściu próbując za wszelką cenę trafić kogokolwiek. Wyjście za linie to pewna śmierć bo od razu się wszyscy rzucają. Niestety ale winię tu administrację za dodanie do gry "szansy na skrzynkę" za zabicie gracza. Teraz idą wszyscy na ilość. Aby tylko zabić. 

Nie grałem na innych serwerach ale ogląda się filmy gdzie są takie miejsca do PVP. BIją się, jest wynik, każdy ma swoje przedmioty i liczą się tylko umiejętności.  Bo zdobycie przedmiotów dla większości nie jest problemem. 

Oczywiście znam odpowiedź : nie chcesz to nie wychodź, korzystaj z /randomtp i tak też czynię. Bo nie chcę się kopać z koniem. 

• Superka 1

baner_realcraft.png.1bfa23dd56e9813174159e7ae8042c26.png

Moim zdaniem na nie, ponieważ wtedy to jak z siłką czyli ją też używasz i silniej  bijesz, a to nie powiem ze denerwuje ale każdy może używać każdej miksturki czy to siła czy niewidka czy speed tak samo.

Na nie jak wspomniałem

[to jest tylko moje zdanie]

powody u @misiaczek
                                                RealCraft:

hh.png.90543ee992948a25825d9f41a215c0b2.png

Jest to zupełnie niepotrzebne, jest to survival. Tam może stać się wszystko, wychodząc za czerwoną linię musisz mieć w głowie myśl, że ktoś może cię zabić. Jeśli używa potki na niewidzialność po prostu jest sprytny i wie jak się ustawić. Przy włączonych wszystkich cząsteczkach widzisz gdzie taki gracz się znajduje, widać jego kroki oraz efekt mikstury. 

Co do wypowiedzi @PanNiwy, osobne miejsce do PVP było na poprzednich edycjach i nie miało popularności, wszyscy i tak chodzili na /warp s, więc nie widzę sensu zrobienia osobnej areny. 

Może od razu zakazać używania miecza xD

Jak Ci to przeszkadza, że na mapie survival mogą Cię zabić, to siedź na dupie na działce i hoduj krowy, a nie na survival się wybierasz.

Na nie

• Wrr 1

Szkoda ja bym chętnie skorzystał, nie ukrywam dziwi mnie brak popularności widząc ile ludzi chce się bić. Ale rozumiem spoko. 

Czyli wszystkie scenariusze już znane i wychodzi na to że każdy kto tam ginie i ma pretensje to jest tego wszystkiego świadomy 😉  taki strzał w kolano ale chyba już mnie nic nie zaskoczy. 

To czemu te zakazy ? Wystarczy ostrzeżenie np: że ktoś może Cię zrzucić wędką z krawędzi... (tak to w innym temacie, ale akurat tutaj zacząłem pisać)

Edytowane przez PanNiwy

baner_realcraft.png.1bfa23dd56e9813174159e7ae8042c26.png

Godzinę temu, PanNiwy napisał:

To czemu te zakazy ? Wystarczy ostrzeżenie np: że ktoś może Cię zrzucić wędką z krawędzi...

istnieje ten zakaz, ponieważ to Gracz decyduje, czy chce wyjść z bezpiecznej strefy, a nie osoby trzecie.

Wszystko wyjaśnił Pan Moderator u góry.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...